Kocaeli Bilnet öğrencilerinden unutulmaz bir İstanbul gezisi!
Eğitim, 06 Kasım 2024 16:30Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, doğa ve bilimle iç içe geçen unutulmaz bir İstanbul gezisinde keyifli bir deneyim yaşadı.
Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Lisesi, öğrencilerini bilim ve doğayla buluşturan bu gibi etkinliklerle onların eğitim sürecine katkı sağlamaya devam ediyor
Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, doğa ve bilimle iç içe geçen unutulmaz bir İstanbul gezisinde keyifli bir deneyim yaşadı. Doğanın huzur veren güzellikleriyle bilimin yaratıcı dünyasını buluşturan gezide, öğrenciler geleceğe dair ilham aldılar.
ATATÜRK ARBORETUMU’NDA DOĞA İLE İÇ İÇE
Gezinin ilk durağı, Türkiye'nin en geniş bitki çeşitliliğine sahip alanlarından biri olan Atatürk Arboretumu oldu. Öğrenciler, biyoloji öğretmenlerinin rehberliğinde arboretumda doğa yürüyüşüne çıkarak nadir bitki türlerini gözlemleme şansı buldu. Doğanın incelikleriyle tanışan öğrenciler, bitki çeşitliliği hakkında bilgi edinirken çevre bilinci kazanmayı da ihmal etmediler.
.gif)
TEKNOLOJİNİN KALBİNE YOLCULUK
Gezinin ikinci durağında, öğrenciler İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) bilim ve teknolojinin büyüleyici dünyasıyla tanıştılar. Mühendislik fakültelerini ve laboratuvarları gezen öğrenciler, bilimsel gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu. İTÜ öğretim görevlilerinin sunumları ile mühendislik ve fen bilimleri hakkında bilgi alan öğrenciler, gelecekteki kariyer hedefleri için ilham dolu bir deneyim yaşadı.
EĞİTİME KATKI SAĞLAYAN UNUTULMAZ BİR GEZİ
Gezi sonrası Müdür Yardımcısı Tülay Aydoğmuş, doğa ve bilimin buluştuğu bu gezinin öğrenciler için kıymetli bir deneyim olduğunu vurguladı. Öğrenciler de hem doğanın huzur verici güzelliklerini keşfetmekten hem de bilim dolu bir üniversite ortamını deneyimlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Lisesi, öğrencilerini bilim ve doğayla buluşturan bu gibi etkinliklerle onların eğitim sürecine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu unutulmaz gezi, doğa ve bilimin ışığında geleceğe yürüyen gençlerin hayatında kalıcı bir iz bıraktı.
Eğitim, 06 Kasım 2024 16:30
Yorumlar (0)
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
