Kocaeli esnafı Usta Eller de 3’ncü kez yarıştı!
Gündem, 03 Kasım 2024 09:20Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Berberler Odası’nın düzenlediği 3. Usta Eller Kocaeli’de Buluşuyor Eğitim ve Yarışma Fuarı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi..
AÇILIŞ PROGRAMI
Akçakoca Salonunda gerçekleştirilen programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, Türkiye Berberler Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, farklı illerden oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. Program Kocaeli Berberler Şov Takımının hazırladığı görsel şov ile başladı.
“YARIŞMAMIZA BİRÇOK İLDEN KATILIM OLDU”
Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt; “Fuarımızı 3 yıldır yapıyoruz. İlk iki fuarımızda sadece eğitim veriyorduk. Bu yıl ki fuarımızda yarışmayı da ekledik. Yarışmamızda ülkemizin dört bir yanından gelen yarışmacılar 4 kategoride hünerlerini sergileyecek. Fuarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu fuarda bize destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
.gif)
“KOCAELİ ESNAFI ÇOK ŞANSLI”
Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, fuara katılanlara teşekkür etti. Türkiye Berberler Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, “Konuşmama bu buluşmaya vesile olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek başlamak istiyorum. Önemli bir etkinliğe Kocaeli ev sahipliği yapıyor. Bu fuar herkesi burada bir araya getirirken, aynı zamanda üyelerimizin hünerlerini sergileyeceği bir etkinlik olacak. Ülkemizin adını dünyaya duyurmuş üyelerimiz var. Mesleğin enleri olan üyelerimiz burada üyelerimize eğitimler verecek. Kocaelili üyelerimiz çok şanslı. Esnafını düşünen bir Başkanınız var. 6 Şubat’ta yaşanan depremde Kocaeli Büyükşehir Belediyesini her yerde gördük. Pandemi zamanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesini gördük. Esnafa ayrım yapmadan maddi yardımlar yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımıza her alanda destek veriyoruz. Bugünde Kocaeli Berberler Odasının düzenlediği 3. Usta eller buluşması için buradayız. 2 gün boyunca alanda önemli etkinlikler olacak. Ben bu etkinliğin amacına ulaşmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
4 KATEGORİDE YARIŞMA
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışmaya farklı şehirlerden toplamda 100 kişi katıldı. Berberler ve kuaförler erkek saç kesimi, makyaj, topuz ve türban alanında hünerlerini sergiledi. Yarışma sonucunda birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL’lik ödül protokol tarafından verildi.
Gündem, 03 Kasım 2024 09:20
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
