Ankara’da salon Darıcalıların sloganları ile inledi!
Siyaset, 31 Ekim 2024 15:29TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşecek olan AK Parti Grup Toplantısına katılmak için Ankara’ya giden AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, toplantıya damga vurdu. Sık sık slogan atan AK Darıcalı gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüsünü kazandı.
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, 6. olağan kongresinin ardından göreve başlar başlamaz ayağının tozu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşecek olan AK Parti Grup Toplantısına katılmak için Ankara’ya gitti. Sabaha karşı çıkan AK Darıcalı ekip, Ankara’ya vardıktan sonra ilk olarak Beştepe Millet Camii, Kongre ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.
GENÇLERİN ENERJİSİ ERDOĞAN’IN ÖVGÜSÜNÜ KAZANDI
Daha sonra grup toplantısına giden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar liderliğindeki AK Partili ekip, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşen grup toplantısını dinledi. Kocaeli ve Darıca her zamanki yerinde, her zaman olduğu gibi grup toplantısını mitinge çevirdi. Sık sık slogan atan AK Darıcalı gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüsünü kazandı. Gençlerin sloganlarına el sallayarak yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin enerjisine de yine hayran kaldı. Darıcalı gençlerin performansı ulusal basına da yansıdı.
KOCAELİ’NİN VEKİLLERİ İLE İSTİŞARE
AK Darıcalı ekip TBMM’de gerçekleşen AK Parti Grup toplantısının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır’ı TBMM’deki ofislerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın Ankara ziyaretinde; AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Takan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri yer aldı.
.gif)
Siyaset, 31 Ekim 2024 15:29
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
