Körfez meşalelerle aydınlandı
Gündem, 29 Ekim 2024 07:03Körfez Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Fener Alayı düzenlendi. Körfezliler meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Şarkılarını söyleyerek yürüdü
Körfez’de Cumhuriyet Bayramı ve 101. yıl coşkusu gün boyu düzenlenen etkinliklerle devam etti. Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ise büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Yürüyüşe Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, oda başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BÜYÜK COŞKU VARDI
Marşlar ve şarkılar eşliğinde toplanan kalabalık, Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden başlayarak Ağadere ve Tuğrul Caddesi üzerinden Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar yürüdü. Meşaleler ve Türk bayrakları ile coşku içerisinde gerçekleştirilen yürüyüş sırasında vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla kalabalığa tempo tutarken, çok güzel görüntüler oluştu.
.gif)
HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER
Tütünçiftlik Kültür Merkezi önüne kadar devam eden yürüyüş sonrasında Körfez Belediyesi korosu tarafından ‘Cumhuriyet Şarkıları’ hep birlikte söylendi. Kiraz Çiçeği Korosu, Gençlik Korusu ve Çocuk Korosu’nun hep birlikte seslendirdiği şarkılara salonu dolduran Körfezliler de alkışlarla eşlik etti.
DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Salonda kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugüne kadar binlerce şehit verdik bu aziz vatan için. Cihan imparatorluğunun küllerinden Türkiye Cumhuriyet’ini kurduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Eğer bu topraklar üzerinde özgür bir şekilde yaşıyorsak şehitlerimize borçluyuz.
DOYA DOYA YAŞADIK
Bizlere düşen de ülkemizi daha da ileriye götürmek, güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmak” ifadelerini kullandı. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da yaptığı kısa konuşmada, “Cumhuriyet’imizin 101. Yıl dönümü kutlu olsun. Cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadık” dedi. Konuşmaların ardından koro üyeleri Cumhuriyet şarkılarını seslendirdi. Salonu dolduran kalabalık da şarkılara alkışlarla eşlik etti.
Gündem, 29 Ekim 2024 07:03
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
