Kocaelili firmalar TÜYAP İstanbul’da yerini alacak
İş Dünyası, 29 Ekim 2024 09:27Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının çeyrek asırlık buluşması, 31 Ekim 2024 Perşembe günü Tüyap İstanbul’da başlıyor.
Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri dünyasını her yıl Tüyap İstanbul’da buluşturan Uluslararası SIGN İstanbul, 31 Ekim Perşembe günü 25. kez kapılarını açıyor. Sektöründe çeyrek asrı geride bırakmaya hazırlanan SIGN İstanbul’a, Kocaeli’den İhsan Ticaret, Olbia Printer ve Robotürk Makina ile birlikte yurt içi ve yurt dışından 300 firma katılıyor. 100’e yakın ülkeden 25 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi beklenen SIGN İstanbul, geçen sene olduğu gibi yine PROMOGIFT İstanbul ile eş zamanlı gerçekleşecek. 31 Ekim - 3 Kasım tarihlerinde Tüyap İstanbul’a gelecek Kocaelili ziyaretçiler, hem endüstriyel reklam ve dijital baskıdaki yenilikleri, hem de kurumsal tanıtım ve reklam dünyasının en son trendlerini bir arada görebilecek.
Alanında dünyanın sayılı ticaret buluşmalarından birisi olan ve sergilenen ürün çeşitliliği ile sektörünün en önemli tedarik adreslerinden birisi olarak gösterilen Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul, 31 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde 25. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Fuarda; dijital baskı, tekstil baskı ve transfer baskı ile serigrafi makineleri, boyalar, endüstriyel reklam ürünleri, lazer makineleri, CNC Router ve Frezeler, LED sistemleri, reklam ve baskı malzemeleri, tasarım ve grafik, görsel iletişim ve sergileme ürünleri, 3D baskı sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazede yenilikler ziyaretçilerle buluşacak.
.gif)
Bozkurt; “SIGN İstanbul’un 25. Yılını hep birlikte kutlayacağız. Ziyaretçilerimizi, 25. yıla özel sürpriz etkinlikler ve hediyeler bekliyor.”
SIGN İstanbul’da, 25. buluşmaya özel sürpriz etkinlikler ve hediyeler olacağını söyleyen Fuar Direktörü Seda Bozkurt; “Geçtiğimiz 25 yıl boyunca SIGN İstanbul, Türkiye endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörünün uluslararası arenaya taşınmasında önemli bir rol üstlenirken, yerli ve global markaları bir araya getirip tüm sektör paydaşlarını çatısı altında toplayarak, sektörünün en önemli uluslararası vitrinlerinden birisi oldu” dedi.
25. Uluslararası SIGN İstanbul hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz ziyaretçi kaydını tamamlamak isteyenler, https://www.signistanbul.com/ adresini ziyaret edebilirler.
İş Dünyası, 29 Ekim 2024 09:27
Yorumlar (0)
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
