Kocaelili firmalar TÜYAP İstanbul’da yerini alacak
İş Dünyası, 29 Ekim 2024 08:57Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının çeyrek asırlık buluşması, 31 Ekim 2024 Perşembe günü Tüyap İstanbul’da başlıyor.
Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri dünyasını her yıl Tüyap İstanbul’da buluşturan Uluslararası SIGN İstanbul, 31 Ekim Perşembe günü 25. kez kapılarını açıyor. Sektöründe çeyrek asrı geride bırakmaya hazırlanan SIGN İstanbul’a, Kocaeli’den İhsan Ticaret, Olbia Printer ve Robotürk Makina ile birlikte yurt içi ve yurt dışından 300 firma katılıyor. 100’e yakın ülkeden 25 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi beklenen SIGN İstanbul, geçen sene olduğu gibi yine PROMOGIFT İstanbul ile eş zamanlı gerçekleşecek. 31 Ekim - 3 Kasım tarihlerinde Tüyap İstanbul’a gelecek Kocaelili ziyaretçiler, hem endüstriyel reklam ve dijital baskıdaki yenilikleri, hem de kurumsal tanıtım ve reklam dünyasının en son trendlerini bir arada görebilecek.
Alanında dünyanın sayılı ticaret buluşmalarından birisi olan ve sergilenen ürün çeşitliliği ile sektörünün en önemli tedarik adreslerinden birisi olarak gösterilen Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul, 31 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde 25. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Fuarda; dijital baskı, tekstil baskı ve transfer baskı ile serigrafi makineleri, boyalar, endüstriyel reklam ürünleri, lazer makineleri, CNC Router ve Frezeler, LED sistemleri, reklam ve baskı malzemeleri, tasarım ve grafik, görsel iletişim ve sergileme ürünleri, 3D baskı sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazede yenilikler ziyaretçilerle buluşacak.
.gif)
Bozkurt; “SIGN İstanbul’un 25. Yılını hep birlikte kutlayacağız. Ziyaretçilerimizi, 25. yıla özel sürpriz etkinlikler ve hediyeler bekliyor.”
SIGN İstanbul’da, 25. buluşmaya özel sürpriz etkinlikler ve hediyeler olacağını söyleyen Fuar Direktörü Seda Bozkurt; “Geçtiğimiz 25 yıl boyunca SIGN İstanbul, Türkiye endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörünün uluslararası arenaya taşınmasında önemli bir rol üstlenirken, yerli ve global markaları bir araya getirip tüm sektör paydaşlarını çatısı altında toplayarak, sektörünün en önemli uluslararası vitrinlerinden birisi oldu” dedi.
25. Uluslararası SIGN İstanbul hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz ziyaretçi kaydını tamamlamak isteyenler, https://www.signistanbul.com/ adresini ziyaret edebilirler.
İş Dünyası, 29 Ekim 2024 08:57
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
