AKP Darıca’da Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan’la yola devam!
Siyaset, 28 Ekim 2024 21:42AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, güven tazeledi. Arslan, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanlığının kararı ile yeniden AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı olarak gösterildi.
Mehmet Arslan’ı açıklayan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığımızın tensipleri ile Darıca’mız için mevcut başkanımız Mehmet Arslan, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan adayımız olarak belirlenmiştir. Darıcamız için hayırlara vesile olsun. durmak yok, yola devam” dedi.
Güven tazeleyen Başkan Mehmet Arslan, “Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat başkanlığımızın tensipleri, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan’ın olurlarıyla Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yeniden aday gösterilmiş bulunmaktayım. Rabbim birlik ve beraberlik içinde Darıca’mız için, daha güzel yarınlarımız için tüm gücümüzle çalışacağız. İlçemize, partimize ve Darıca gençliğine hayırlara vesile olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.
BAŞKAN ARSLAN’DAN DAVET VAR
Darıcalı gençleri partiye üye olmaya da davet eden Başkan Arslan, “Kıymetli genç kardeşlerim; Darıca İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelikleri için başvuru sürecimiz başladı. Yeni dönemde bizimle birlikte çalışmak isteyen, görev almak isteyen tüm genç kardeşlerimizi AK ailemize davet ediyoruz. Bu kutlu davada seni de aramızda görmek istiyor, bu yolu hep beraber yürümek için sabırsızlanıyoruz. Başvurmak için: başvuru.akgenclik.org.tr adresinden ailemize katılabilirsiniz” dedi.
“PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”
Başkan Arslan’ı bu zamana kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek yeni döneminin de hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar açıklamasında; “Güven tazeleyerek Genel merkez Gençlik Kollarımız tarafından yeniden, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlık görevine devam eden kıymetli Başkanımız Mehmet Arslan’a başarılar diliyorum. Gönüllerin şehri Darıca’mız ve AK Partimiz için hayırlı olsun. Daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte omuz omuza vererek AK davamız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 28 Ekim 2024 21:42
Yorumlar (0)
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
