AKP Darıca’da Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan’la yola devam!
Siyaset, 28 Ekim 2024 04:11AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, güven tazeledi. Arslan, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanlığının kararı ile yeniden AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı olarak gösterildi.
Mehmet Arslan’ı açıklayan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığımızın tensipleri ile Darıca’mız için mevcut başkanımız Mehmet Arslan, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan adayımız olarak belirlenmiştir. Darıcamız için hayırlara vesile olsun. durmak yok, yola devam” dedi.
Güven tazeleyen Başkan Mehmet Arslan, “Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat başkanlığımızın tensipleri, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan’ın olurlarıyla Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yeniden aday gösterilmiş bulunmaktayım. Rabbim birlik ve beraberlik içinde Darıca’mız için, daha güzel yarınlarımız için tüm gücümüzle çalışacağız. İlçemize, partimize ve Darıca gençliğine hayırlara vesile olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.
BAŞKAN ARSLAN’DAN DAVET VAR
Darıcalı gençleri partiye üye olmaya da davet eden Başkan Arslan, “Kıymetli genç kardeşlerim; Darıca İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelikleri için başvuru sürecimiz başladı. Yeni dönemde bizimle birlikte çalışmak isteyen, görev almak isteyen tüm genç kardeşlerimizi AK ailemize davet ediyoruz. Bu kutlu davada seni de aramızda görmek istiyor, bu yolu hep beraber yürümek için sabırsızlanıyoruz. Başvurmak için: başvuru.akgenclik.org.tr adresinden ailemize katılabilirsiniz” dedi.
“PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”
Başkan Arslan’ı bu zamana kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek yeni döneminin de hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar açıklamasında; “Güven tazeleyerek Genel merkez Gençlik Kollarımız tarafından yeniden, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlık görevine devam eden kıymetli Başkanımız Mehmet Arslan’a başarılar diliyorum. Gönüllerin şehri Darıca’mız ve AK Partimiz için hayırlı olsun. Daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte omuz omuza vererek AK davamız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 28 Ekim 2024 04:11
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
