Başkan Söğüt’ten Cumhuriyet mesajı
Gündem, 28 Ekim 2024 08:37Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Söğüt, ‘Cumhuriyet, bizlere özgür, güçlü ve çağdaş bir Türkiye’yi armağan etmiştir. Bizlere düşen de bu mirası geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmak olacaktır” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 101. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt, “Asırlar boyunca bağımsız olarak yaşamış necip Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurduğumuz Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
EN GÜÇLÜ ESERİDİR
Türkiye Cumhuriyeti, köklü medeniyetimizin en güçlü eseridir. Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesinin taçlanmış şeklidir. Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesini, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir.
SAHİP ÇIKACAĞIZ
Cumhuriyetimizin 101. yılında bizlere düşen en önemli vazife; her bir karışını ezanlarımız ve bayrağımız ile süslenmiş, üzerinde özgürce yaşayabileceğimiz bir vatan bırakan kahramanlarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmaktır. Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunuyorum” dedi.
FENER YÜRÜYÜŞÜ OLACAK
Başkan Söğüt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşayacaklarını belirterek, “Etkinlikler kapsamında 29 Ekim Salı günü saat 18.30’da Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde buluşarak fener alayı eşliğinde Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar yürüyeceğiz. Burada da belediye koromuz eşliğinde Cumhuriyet Şarkılarını birlikte söyleyeceğiz. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyorum” dedi.
Gündem, 28 Ekim 2024 08:37
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
