Sedat Peker'den kazıklı mesaj!
Gündem, 19 Ekim 2024 00:07Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Yenidoğan Çetesi skandalı sonrası Peker’in fotoğrafını yayınlayarak dikkat çeken bir mesaj yayınladı.
SGK'dan günlük 8 bin lira almak amacıyla bebekleri yoğun bakımda tutarak ölümlerine yol açan 'Yenidoğan çetesi'yle ilgili soruşturma devam ediyor.
Sağlık skandalı Türkiye’nin gündeminde büyük tepki çekerken, Sedat Peker de konuya dahil oldu. Şimdilerde Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker’in basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur’un yaptığı paylaşım dikkat çekti.
"SAVCI BEYİ TEBRİK EDİN"
X hesabından bir paylaşımda gazetecileri hedef gösteren Olur, soruşturma öncesi tehdit edilen savcının tebrik edilmesi gerektiğini vurgulayarak “Namusu maaşı kadar olan gazeteci kılıklı kuklalar, ailenizin ve çocuklarınızın yüzüne bakabilmek için çıkın, Savcı beyi tebrik edin. Bu kahpelere de iki çift söz söyleyin. Bari bir gün onurlu bir duruş sergileyin” ifadelerine yer verdi.
KAZIK FOTOĞRAFI PAYLAŞTI
Başka bir paylaşımda ise Sedat Peker’in fotoğrafı yayımlayan Olur, çete üyelerine verilmesi gereken cezayı 'kazık' fotoğraf ile anlatarak, “Bebek katillerine uygulanacak tarife belli” notunu düştü.
.jpg)
NE OLMUŞTU?
İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışanlar ile anlaşmalı oldukları özel hastaneler arasında bebek hastaların yönlendirilmesiyle büyük bir vurgun gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Hazırlanan iddianameye göre, 22’si tutuklu 47 şüpheli, örgütlü bir şekilde bebekleri özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek hem haksız kazanç sağladı hem de bazı bebeklerin ölümüne neden oldu.
Çok sayıda bebeğin ölümüne neden olan çete üyelerinin aralarında yaptığı “Mehtap çocuğu öldür elli satürasyonlu çocuk mu olur” , “Yav ak öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani” , “Bize ne bırak bebek ölsün ki rahat şikayet edelim” şeklindeki konuşmalar ise kan dondurdu.
Yenidoğan çetesine yönelik hazırlanan ve Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, çete liderleri Fırat Sarı ve İlker Gönen’in "kasten öldürme", "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 177 yıldan 582 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Diğer 21 şüpheli hakkında da benzer suçlardan cezalar istenirken, bazı hastanelerin kapatılması ve mal varlıklarına el konulması da talep edildi.
Gündem, 19 Ekim 2024 00:07
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
