Derince’nin yeni kreşinde çalışmalar sürüyor
Gündem, 16 Ekim 2024 11:15İnşaat ve tefrişat çalışmaları süren yeni kreş alanında incelemelerde bulunan Başkan Gökçe, “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak ve onların en iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak en büyük önceliğimiz” dedi
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir yerine getirerek ilçeye değer katan çalışmalara imza atıyor. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini belirleyen Başkan Gökçe, halka dokunan çalışmaları hayata geçiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaz döneminde Derince Kent Lokantası’nı ilçeye kazandıran Başkan Gökçe bu kez yeni kreş binasını düzenleyerek kullanıma sunacak. İnşaat ve tefrişat çalışmalarının devam ettiği Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi No:195 adresindeki binada hazırlıklar sürüyor.
.gif)
BAŞKAN GÖKÇE’DEN İNCELEME
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe inşaat ve tefrişat çalışmalarının sürdüğü binaya giderek incelemelerde bulundu. Eğitime yönelik çalışmaların öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Gökçe, “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak ve onların en iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak en büyük önceliğimiz. Bugün Sırrıpaşa Mahallesi’nde onarımına devam edilen kreşimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Modern ve güvenli bir ortamda, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Derince’mize hayırlı olsun” dedi.
5 AYRI SINIF YER ALIYOR
Derince Belediyesi’nin kreş olarak düzenlediği ve geçmişte Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren binanın tabanı 290 m2 ve toplam alanı 420 m2’den oluşuyor. Hummalı çalışmaların devam ettiği binada ilk olarak üst katta yer alan iki oda birleştirilerek sınıf haline dönüştürüldü. Tuvalet mahallerinin arttırıldığı binada öğretmenler için ayrı olmak üzere tuvaletlerin sayısı 4’ten 7’ye yükseltildi. Öğrencilerin eğitimi için hazırlanan kreşte 5 ayrı sınıf bulunuyor. Kreşte ayrıca rehberlik odası, öğretmenler odası, müdür odası ve mutfak yer alacak. İnşaat çalışmalarının devam ettiği bina ahşap olmasından dolayı eğitim kurumları standartları gereği yangına dayanıklı hale de getiriliyor.
Gündem, 16 Ekim 2024 11:15
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
