Körfez’deki Çocuk Meclisi’nde yeni başkan Busem Çağıl
Gündem, 15 Ekim 2024 16:35Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki ortaokul öğrencilerine yönelik kurulan Çocuk Meclisi’nde 4. Dönem başkanlık seçimi yapıldı. 15 adayın yer aldığı seçimde yeni Başkan; Buğlem Çağıl oldu.
Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki ortaokul öğrencilerine yönelik kurulan Çocuk Meclisi’nde 4. Dönem başkanlık seçimi yapıldı, yürütme kurulu üyeleri seçildi. 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla, yeni başkanlık seçimi için 15 aday çekişmeli bir yarışa girdi. Son ana kadar heyecan dolu seçimde; yeni başkan Kışladüzü Hereke Ortaokulu öğrencisi Buğlem Çağıl oldu.
PROJELERİNİ ANLATTILAR
Adaylara kendilerini tanıtma, projelerini aktarmaları için de gerekli zamanın verildiği programa; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşuyla başlayan program, aday seçimleriyle devam etti.
.gif)
ÇOCUKLAR BAŞKANINI SEÇTİ
On beş adayın yer aldığı başkanlık yarışında kazanan 14 oy ile Buğlem Çağıl olurken, Çağıl yaptığı teşekkür konuşmasında, “Birlikte sesimizi duyurup, tüm dünya için geleceğimizi en üste çıkaracağız. Problemlerin çözümünde bizlere ihtiyaç duyulan her alanda destek olacağımıza, şahsım ve meclisim adına söz veriyorum. Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve bizlere demokratik seçim imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
BELGESİ TESLİM EDİLDİ
Çocuk Meclisi’ne katılan Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, yeni başkana belgesini teslim ederken, “Demokratik seçimlerle seçilen kişilerin, mecliste kentin sorunlarına başarılı çözümler üreteceğine inanıyorum. Belediye yönetimi olarak, sizlerin hem bugünü hem de geleceği için çalışıyoruz. Çocuk Meclisi’nde bulunan siz değerli üyelerimizin de, birçok çalışma da katkıda bulanacağına inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Gündem, 15 Ekim 2024 16:35
Yorumlar (0)
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
