Başkan Ömeroğlu'ndan muhalefete eleştiri
Gündem, 02 Ekim 2024 14:53Dilovası Belediye Meclisi’nin 2024 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 1 Ekim 2024 Salı günü saat 15.00’te Dilovası Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda, ilçeye kazandırılan önemli yatırımlar ele alındı.
Başkan Ömeroğlu, açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen yatırımlardan Dilovası’na kazandırdığı iki önemli projeye dikkat çekti. Körfez Dilovası Bağlantı Yolu ve Hastane Bağlantı Yolu projelerinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirten Ömeroğlu, “Bu hizmetler Dilovalı hemşerilerime hayırlı olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyük Akın’a bu projelerdeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dilovası halkı hizmetin en iyisini hak ediyor ve bunu Tahir başkanım ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
MUHALEFETE ELEŞTİRİ VE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
Konuşmasında muhalefet meclis üyelerine de değinen Başkan Ömeroğlu, yapılan hizmetlerin yeterince takdir edilmediğini belirtti. “Tabii ki sayın muhalefet meclis üyelerimiz yaptığımız bu güzel hizmetleri görmez. Ancak muhalif meclis üyelerinin ilçemiz için varsa güzel projelerini getirsinler, birlikte değerlendirelim. Biz eleştiriye kapalı değiliz fakat eleştiriler yapıcı olmalı ve ilçemizin imajını zedelememelidir.” diyerek, yapıcı eleştirilere açık olduklarını ifade etti.
.gif)
GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI
Toplantıda, 2025 yılı bütçesi, imar plan değişiklikleri ve Gebze Belediyesi ile sınır ihtilafının çözülmesi gibi önemli konular görüşüldü. Bu maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi. Ayrıca, yeni yapılacak Semt Konağı için arsa hibesi teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.
TOPLANTI SONUÇLARI VE TEŞEKKÜR MESAJI
Başkan Ömeroğlu, alınan kararların Dilovası’nın geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek, meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Gündem, 02 Ekim 2024 14:53
Yorumlar (0)
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
