Bahçeli Halk TV ve CHP’lileri açık açık tehdit etti
Siyaset, 01 Ekim 2024 11:19Sinan Ateş’in öldürülmesinden sonra başsağlığı dileğinde bile bulunmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ateş’in ölüm emrinin MHP içinde yer alan bazı isimler tarafından verildiğinin söylenmesinden çok rahatsız oluyor. Araştırılsın, suçlu kimse ortaya çıksın demekten de çekiniyor. Bunun yerine tehdit etmeyi tercih ediyor. Bahçeli bugünde Halk TV ve CHP’lileri açık açık tehdit etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Sinan Ateş cinayet ile ilgili "Sabrımızı sınıyorlar, önce aynaya baksınlar. Bir avuç MHP düşmanı. Halk TV ve CHP ayağını denk al. Akbabaların kanatlarını yolarız. Ülkü ocaklarını da MHP'yi de çiğnetmem" dedi.
Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan satırlar şu şekilde;
Başka Türkiye yok milletimiz güçlü bir ailedir. Dünya çapında gelir, servet eşitsizliği hüküm sürerken bir de buna savaşlar, kaygılı bekleyişler eklenmiştir. İnsani krizler adeta volkan gibi patlamaktadır.
Hedef alınan milli birlik ve varlığımızdır. Tüm dünya duysun ki önümüz şehit, dirimiz yiğit, karşımızdakiler müfrit, direncimiz ve diyaretimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen buyursun gelsin. İç cephemizi hedef alanlar iyi duysun. Cumhur İttifakı'nı yaşatacağız.
Savaş çıktığı kadar çıkmıştır. Neredeyse vatanımızın sınırlarına kadar dayanacaklar. Ortadoğu'da insanlık can çekişiyor. İsrail Ortadoğu'da zorbalıklarına yenilerini ekliyor. Hizbullah lideri Nasrallah ve Hamas liderinin suikastı ortadadır. BM'nin bu duruma müdahale niyeti bile yoktur.
BM'nin fonksiyonel yapısı değişmelidir. Yoksa boykot kaçınılmaz. Yeni yasama yılında, demokratik yeni bir anayasa kazandırmak en büyük başarı olacak.
Sabrımızı sınıyorlar, önce aynaya baksınlar. Bir avuç MHP düşmanı. Halk TV ve CHP ayağını denk al. Akbabaların kanatlarını yolarız. Ülkü ocaklarını da MHP'yi de çiğnetmem dedi.
NE OLMUŞTU
Ankara’da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın duruşma hafta boyu devam etmesi öngörülüyor. Duruşmada savunmalar yapılacak.
ANNE ATEŞ BAHÇELİ'YE ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
Duruşma arasında Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi işaret etmişti. Ateş, “Bahçeli’ye hakkımı helal etmiyorum. Saygı da duymuyorum, Sayın da demiyorum. O başta olmak üzere kimseye oğlumun hakkını ve kanını helal etmiyorum. Kendi verdiğim emeği, kocamın gördüğü işkencelerin hiçbirinin hakkını helal etmiyorum onlara. Oğlumun neden öldüğünü Bahçeli söyleyecek. Bazı konuşmalar var, ne olduğunu tek tek anlatacağım." demişti.
BAHÇELİ: AKBABALARIN DA KATLARINI YOLARIZ. HALK TV VE CHP AYAĞINIZI DENK ALIN
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuşdu. Bahçeli, Sinan Ateş, davasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddialıların şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da katlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız" dedi.
Siyaset, 01 Ekim 2024 11:19
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
