İstihdam Fuarı’nda Dilovası Belediyesi standına yoğun ilgi
Gündem, 30 Eylul 2024 05:41Kocaeli'de ilk kez düzenlenen Kariyer Günleri İstihdam Fuarı, geniş bir katılımla açılmıştı. Fuarda, Dilovası Belediyesi'nin istihdam standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.
Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi öncülüğünde düzenlenen Kariyer Günleri’nde, Dilovası Belediyesi İstihdam Servisi aracılığıyla ziyaretçilere iş fırsatları ve kariyer olanakları hakkında bilgi sağladı. Fuara katılan vatandaşlar, belediyenin sunduğu istihdam olanaklarına büyük ilgi gösterdi.
ÖMEROĞLU’NDAN İSTİHDAM VURGUSU
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, belediyenin istihdam standını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ömeroğlu yaptığı konuşmada, istihdamın gençler ve ilçe ekonomisi açısından önemini vurgulayarak, “İlçemiz, sanayi yatırımlarıyla hızla büyüyor ve gelişiyor. Genç nüfusumuzun bu gelişmeye entegre olması ve iş hayatına kazandırılması büyük önem taşıyor” dedi. Belediye olarak İŞKUR ve sanayi bölgeleriyle yakın iş birliği içinde olduklarını belirten Ömeroğlu, nitelikli ve kalıcı istihdam sağlama hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
.gif)
GENÇLERE KARİYER DESTEĞİ
Ömeroğlu ayrıca, Dilovası İMES OSB gibi sanayi kuruluşlarının bu tür fuarlarda yer almasının gençlerin kariyer planlarına büyük katkı sunduğunu belirterek, “Bu fuarlar sayesinde gençlerimiz sanayiyle daha yakından tanışıyor ve doğru kariyer yollarını çizebiliyorlar. İlçemizin işsizlik oranını düşürmek ve gençlerimizin geleceğine katkı sağlamak adına bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
FUAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kariyer Günleri İstihdam Fuarı’na 84 firma katılarak stant açtı. Fuarda ziyaretçilere iş dünyası hakkında önemli bilgiler verilirken, gençler için çeşitli kariyer fırsatları sunuldu.
Gündem, 30 Eylul 2024 05:41
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
