Büyükşehir, Vesile Teyze’yi çaresiz bırakmadı
Gündem, 29 Eylul 2024 02:20Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te yaşayan ve yüzde 88 engeli olan Vesile Ayhan’ın imdadına yetişti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her alanda yaşlı ve engelli bireylerin yanında olmaya devam ediyor. Evinde yaşadığı tadilat sorunuyla çaresiz kalan ve yüzde 88 engelli bulunan Vesile Ayhan’ın imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Kendilerine gelen çağrıyla evde incelemede bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, A Takımı birimiyle iletişime geçerek, Vesile Teyze’nin yaşamış olduğu problemi kısa sürede çözdü.
BÜYÜKŞEHİR HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Vesile Ayhan’ın geçtiğimiz hafta mutfak dolabının üst rafı düştü. Dolabın düşmesiyle çok korktuğunu ve ne yapacağını bilemediğini 153 Çağrı Merkezine ileten Vesile Teyze, yetkililerden destek istedi. Bunun üzerine Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli eve giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra A Takımının desteğiyle yaşlı teyzenin dolabı tekrar yerine monte edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ev temizliği ve su faturası gibi çeşitli destekler alan Vesile Teyze, her fırsatta yardımına koşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
“BUNLARIN HİÇ BİRİNİ YAPAMAZDIM”
Mutfak dolabı düştüğünde çok korktuğunu söyleyen Vesile Ayhan, “2019’dan beri bu evde oturuyorum. Mutfaktayken dolabın üst rafı düştü. Çok korktum, elim ayağıma karıştı. Kalp hastası olduğum için ayaklarım tutmadı. Hemen 153’ü aradım. Ardından ekipler gelerek dolabımı yerine taktı. Bu yapılanların hiçbirini tek başına yapamazdım. Çok memnun kaldım. Bir süredir belediyeden öz bakımı, ev temizliği ve nakdi gıda yardımı alıyorum. Her zaman bana destek oldukları için Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.
.gif)
Gündem, 29 Eylul 2024 02:20
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
