Başkan Ömeroğlu ok attı
Spor, 28 Eylul 2024 10:3623 - 30 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de ve Avrupa'da "Aktif ol" (Be Active) sloganı ile eş zamanlı olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası, Dilovası’nda da coşkulu etkinliklerle kutlandı.
Şehit Nihat Karadaş Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikler, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. Dilovası İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, çeşitli spor dallarında gösteriler yapıldı ve vatandaşlar spora teşvik edildi.
Etkinliğe, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, mülki amirler ve vatandaşlar katıldı.
SPOR SOSYAL DAYANIŞMAYI DA ARTIRIYOR
Başkan Ömeroğlu, sporun toplumun her kesimi için büyük bir değer taşıdığına dikkat çekerek, “Avrupa Spor Haftası vesilesiyle ilçemizde sporu daha da yaygınlaştırmayı ve tüm vatandaşlarımızı sağlıklı bir yaşam için spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Spor, sadece fiziksel değil, aynı zamanda sosyal dayanışmayı artıran, toplumları birleştiren bir güçtür. Bu tür etkinliklerle, gençlerimizi ve çocuklarımızı spora teşvik ederken, aynı zamanda Dilovası'nın spor kültürünü de zenginleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.
.gif)
SPOR GÖSTERİLERİ VE YARIŞMALAR İLGİ ÇEKTİ
Spor gösterilerinin yanı sıra, çocuklar ve gençler için düzenlenen yarışmalar büyük ilgi gördü. Özellikle futbol, basketbol ve atletizm branşlarındaki etkinlikler katılımcılardan tam not aldı. Başkan Ömeroğlu ve diğer protokol üyeleri de bu etkinliklere aktif katılım sağlayarak, vatandaşlarla birlikte spor yaptı.
SPOR KÜLTÜRÜ GELİŞİYOR
İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Avrupa Spor Haftası’nın ilçedeki spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunacağını belirterek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Hafta boyunca devam edecek olan etkinlikler, Dilovası'nda spor bilincini artırmayı ve her yaştan insanı spora yönlendirmeyi hedefliyor.
Spor, 28 Eylul 2024 10:36
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
