Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te yenilikçi çözümleriyle ilgi odağı oldu
İş Dünyası, 23 Eylul 2024 11:52Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen, 16. Uluslararası Demir Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuar’ı ANKIROS 2024’te yerini aldı. Avrasya’nın en büyük metalurji buluşmalarından biri olan etkinlikte, Çolakoğlu Metalurji yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtarak sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi.
Çolakoğlu Metalurji standında ziyaretçilerini ağırladı ve özellikle yeşil çelik konsepti ile çevre dostu ürün ve hizmetlerini tanıtarak büyük ilgi topladı.
Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, uluslararası fuarlara katılımın Çolakoğlu Metalurji’nin küresel arenadaki konumunu daha da pekiştirdiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Fuar boyunca sektördeki paydaşlarımızla etkin iletişim kurarak hem mevcut işbirliklerimizi güçlendirdik hem de yeni iş fırsatları yaratmak adına önemli adımlar attık.
.jpg)
ANKIROS 2024, hem ürünlerimizi tanıttığımız bir platform oldu hem de küresel çelik sektöründeki rekabetçi gücümüzü ortaya koymak adına önemli bir fırsat sundu. Özellikle çevre dostu ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi, sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarını azaltma yönündeki çalışmalarımızın sektörde karşılık bulduğunu gösteriyor. Bu ilgi, bizi gelecekteki projelerimiz için daha da motive ediyor.
Çolakoğlu Metalurji olarak, inovasyon ve mükemmeliyeti üretim süreçlerimize entegre etmeye devam ederek, müşterilerimize en modern çözümleri sunmaya kararlıyız. Ar-Ge yatırımlarımızla sektörde fark yaratan, ihtiyaca uygun ve üstün niteliklere sahip ürünler geliştirmeye devam ederken, sürdürülebilirlik odaklı vizyonumuzla geleceğe yatırım yapmayı sürdüreceğiz."
Çolakoğlu Metalurji, aynı zamanda İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi’ne bu yıl da destek sponsoru oldu. Kongrede, Çolakoğlu Metalurji İşletmeler Direktörü Özgür Özsoy'a sponsorluk plaketi takdim edildi.
İş Dünyası, 23 Eylul 2024 11:52
Yorumlar (0)
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
