Başkan Çiftçi üniversiteyi kazanan öğrencilere seslendi
Gündem, 11 Eylul 2024 17:59Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde eğitim görerek üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu. Başkan Çiftçi, tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.
Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda birçok çalışmayı hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanarak, üniversite hayallerine kavuşan Çayırovalı gençlerle bugün bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Göreve geldiğimizden bu yana en çok önem verdiğimiz konu eğitimdi. Belediye olarak fiziki imkanlarımızı gençlerimize sunalım ve onların eğitim hayatlarına katkı sunalım diye bu yola çıktık. 5 senedir de eğitim alanında bu başarıları elde ediyor olmak bizleri mutlu ediyor. Allah bahtınızı açık etsin, inşallah hepiniz gelecekte hayal ettiğiniz hayatları yaşarsınız. Sizlerle kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.
“BÖLÜMÜNÜZLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPIN”
Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından üniversiteyi kazanan gençlerle sohbet edip onlarla tanıştı. Tıptan mühendisliğe, öğretmenlikten, mimarlığa, psikolojiden hukuka, veterinerlikten diş hekimliğine birçok güzel alanda üniversiteyi kazanan öğrenciler, tek tek kendilerini tanıttı. Programın sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Çiftçi, “Kendinizi geliştirmeniz lazım, okuduğunuz bölümle ilgili çok araştırma yapın, yabancı dile önem verin, ailenizi ve arkadaşlarınızı da ihmal etmeyin” dedi.
.gif)
ÖĞRENCİLERDEN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR
Öğrenciler kendilerine sunulan bu imkandan ötürü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletirken, bugünkü program hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlik merkezimizde fedakar öğretmenlerimizin verdiği eğitimle birbirinden güzel üniversiteleri kazanmalarına vesile olduğumuz, geleceğimiz ve göz bebeğimiz olan gençlerimizle buluştuk. Sohbet edip kendilerini daha da yakından tanıdığım gençlerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum.
Rabbim bahtlarını ve ufuklarını açık etsin. Kıymetli öğretmenlerimize emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bünyamin abileri olarak her zaman yanlarında ve destek olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Program, hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 11 Eylul 2024 17:59
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
