Başkan Çiftçi üniversiteyi kazanan öğrencilere seslendi
Gündem, 11 Eylul 2024 06:50Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde eğitim görerek üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu. Başkan Çiftçi, tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.
Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda birçok çalışmayı hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanarak, üniversite hayallerine kavuşan Çayırovalı gençlerle bugün bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Göreve geldiğimizden bu yana en çok önem verdiğimiz konu eğitimdi. Belediye olarak fiziki imkanlarımızı gençlerimize sunalım ve onların eğitim hayatlarına katkı sunalım diye bu yola çıktık. 5 senedir de eğitim alanında bu başarıları elde ediyor olmak bizleri mutlu ediyor. Allah bahtınızı açık etsin, inşallah hepiniz gelecekte hayal ettiğiniz hayatları yaşarsınız. Sizlerle kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.
“BÖLÜMÜNÜZLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPIN”
Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından üniversiteyi kazanan gençlerle sohbet edip onlarla tanıştı. Tıptan mühendisliğe, öğretmenlikten, mimarlığa, psikolojiden hukuka, veterinerlikten diş hekimliğine birçok güzel alanda üniversiteyi kazanan öğrenciler, tek tek kendilerini tanıttı. Programın sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Çiftçi, “Kendinizi geliştirmeniz lazım, okuduğunuz bölümle ilgili çok araştırma yapın, yabancı dile önem verin, ailenizi ve arkadaşlarınızı da ihmal etmeyin” dedi.
.gif)
ÖĞRENCİLERDEN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR
Öğrenciler kendilerine sunulan bu imkandan ötürü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletirken, bugünkü program hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlik merkezimizde fedakar öğretmenlerimizin verdiği eğitimle birbirinden güzel üniversiteleri kazanmalarına vesile olduğumuz, geleceğimiz ve göz bebeğimiz olan gençlerimizle buluştuk. Sohbet edip kendilerini daha da yakından tanıdığım gençlerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum.
Rabbim bahtlarını ve ufuklarını açık etsin. Kıymetli öğretmenlerimize emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bünyamin abileri olarak her zaman yanlarında ve destek olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Program, hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 11 Eylul 2024 06:50
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
