Başkan Tavşancıl Sahil Parkı’nı boydan boya dolaştı
Gündem, 09 Eylul 2024 22:26Başkan Büyükakın, Büyükşehir tarafından yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Dilovası Tavşancıl Sahil Parkı’nı boydan boya dolaştı..
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Tavşancıl Sahil Parkı’nda vatandaşlalar buluştu. Osmangazi Köprüsü manzarası ve Büyükşehir’in çalışmalarıyla kavuştuğu yeni ve modern görünümüyle göz kamaştıran Tavşancıl Sahil Parkı’nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, teknik personelden alanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Parkın yeni görünümüyle Tavşancıl’a, Dilovası’na ve Kocaeli’ne çok yakıştığını ifade eden Başkan Büyükakın, ‘’Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yaptığımız 12. Açılış Bayramında eser ve hizmetlerimizi gördünüz. Halkımıza hizmet ederken tek amacımız var; yeni yollar, kültür merkezleri, parklar ve sahillerle Kocaeli’de yaşayan 7’den 70’e herkesin yaşam kalitesini artırmak’’ dedi.
YENİ HALİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Tavşancıl Sahil Parkı’nda incelemelerde bulundu. Osmangazi Köprüsü manzarası ve yenilenen yüzüyle göz kamaştıran Tavşancıl Sahil Parkı’nda vatandaşların memnuniyetlerini sorup, taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik personel eşlik etti.
.gif)
VATANDAŞ MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Tavşancıl Sahil Parkı’ndaki incelemeleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, yeşil alanların ve sosyal donatıların vatandaşların huzur içinde vakit geçirebileceği alanlar olmasının önemine değindi. Başkan Büyükakın, “Dilovası ilçemizde böylesine güzel bir sahil parkını halkımızın hizmetine sunmuş olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, bizim için her şeyden önce gelir. Bu tür projelerle ilçelerimizdeki yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Kocaeli'nin her köşesinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Parkın sadece Dilovası halkı için değil, Kocaeli genelinden gelen tüm ziyaretçiler için cazibe merkezi olacağını belirten başkan Büyükakın, sözlerine şunları ekledi: “Bu sahil parkı, doğayla iç içe, nezih bir ortamda vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için gece ve gündüz ayrı bir güzellik sunuyor. Halkımızın bu projeden memnuniyet duyması bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır.
Gündem, 09 Eylul 2024 22:26
Yorumlar (0)
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
