SEDAŞ, Muhtar Dernek Başkanları ile bir araya geldi
Gündem, 04 Eylul 2024 13:56Geleneksel Muhtar Dernek Başkanları iletişim toplantısının üçüncüsünü Düzce’de gerçekleştiren SEDAŞ, yerel yönetimin nabzını tutmaya devam ediyor.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Muhtar Dernek Başkanları ile yaptığı etkin iletişim toplantılarının yeni durağı Düzce oldu. Düzce’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yürütülen çalışmalar konusunda Muhtar Dernek Başkanları ile buluşan SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Toplantıya; SEDAŞ Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ Düzce Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, SEDAŞ bölge yöneticileri ve Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Tacettin Kaval ile ilçe muhtar dernek başkanları katıldı.
Toplantıda, SEDAŞ’ın Düzce genelinde hayata geçirdiği projeler, sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları ve geleceğe yönelik planlanan yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Muhtarlar, bölgelerinde karşılaştıkları altyapı sorunlarını ve bakım ihtiyaçlarını dile getirirken, SEDAŞ yöneticileri bu sorunlara yönelik çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaştı. Gündeme gelen talepler doğrultusunda yürütülecek iyileştirme çalışmaları için önerilerde bulunuldu.
.gif)
Muhtarlardan gelen taleplerin, yerel ihtiyaçların belirlenmesi ve yatırım önceliğinin şekillenmesinde büyük önem taşıdığına dikkat çeken SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, “Düzce’deki elektrik altyapısının modernizasyonu ve hizmet kalitesinin artırılması için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Düzce’deki muhtarlarımızın görüş ve önerileri hem müşteri memnuniyetini artırma hem de kesintisiz enerji hedefimizi etkin kılma konusunda bizlere yol gösteriyor. Bu toplantılar, bölgeye dair öncelikleri yerinde görmek ve muhtarlarımızla daha yakın bir iş birliği içinde olmak açısından değerli bir fırsat. Katılım gösteren tüm muhtar dernek başkanlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.Toplantı, ilçe muhtar dernek başkanlarının ayrı ayrı söz alarak kendi bölgelerindeki ihtiyaç ve beklentilerini paylaşmalarıyla sona erdi.
.gif)
Gündem, 04 Eylul 2024 13:56
Yorumlar (0)
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
