Gelecek Partisi’nde Darıca’ya başkan atandı
Siyaset, 03 Eylul 2024 21:41İl başkanlığına Erdal Şahin’i atayarak yeniden yapılanmaya giden Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatında Gebze’den sonra Darıca’ya da atama yapıldı. İlçe başkanlığına atanan genç iş insanı Orhan Şahin’e yetki belgesi, Milletvekili Doğan Demir ve il başkanı Erdal Şahin tarafından verildi.
Yerel seçimler öncesi aday olmak için yaşanan istifalar ve seçimler sonrasında yaşanan gelişmelerden sonra toparlanma ve yeniden yapılanma süreci başlatılan Gelecek Partisi’nde bir süre önce il başkanlığına atanan Erdal Şahin, Darıca’ya da ilçe başkanı atadı. Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir’in Kocaeli İl Başkanlığı ziyareti sırasında gerçekleştirilen atama sırasında geçtiğimiz günlerde Gebze ilçe başkanlığına atanan Nurbanu Yılmaz Çalışkan, Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile teşkilat mensupları hazır bulundu.
Teşkilatta kalabalık bir partili tarafından karşılanan Milletvekili Doğan Demir, bir süre önce il başkanı olarak atanan Erdal Şahin’i kutladı. Kısa sürede teşkilatların yeniden kurulmasının parti tabanında yarattığı heyecanın memnuniyet verici olduğunu belirten Demir, Şahin ve atadığı ilçe başkanlarının başarılı olacaklarına yürekten inandığını söyledi. Darıca İlçe başkanı olarak atanan iş insanı Orhan Şahin de yetki belgesini çok değer verdiği milletvekili Doğan Demir’in elinden almanın onur ve gurur verici olduğunu söyledi. Şahin, genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, parti yönetimine, Milletvekili Doğan Demir’e, il başkanı Erdal Şahin ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurgulayarak, en kısa yönetimini oluşturma sözü verdi.
.jpeg)
Siyaset, 03 Eylul 2024 21:41
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
