Darıca’da Yeniden Refahlı Fatma Kurtuluş’tan teşekkür turu
Siyaset, 23 Ağustos 2024 15:3631 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı olan Fatma Kurtuluş, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Kurtuluş, son olarak Darıca İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek kendisini destekleyen esnaflara ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin Darıca Belediye Başkan Adayı olarak sahaya çıkan Fatma Kurtuluş, seçim sonrasında da bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Seçim sürecinde yoğun destek gören Kurtuluş, Darıca halkına ve özellikle kendisine destek veren esnaflara teşekkür etmek amacıyla başlattığı ziyaret turuna devam ediyor. Bu kapsamda son durağı, Darıca’nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan İstasyon Caddesi oldu. İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Fatma Kurtuluş, esnaflarla birebir görüşmeler yaparak seçim döneminde kendisine gösterilen ilgiden ötürü teşekkürlerini sundu. Esnafların iş yerlerine konuk olan Kurtuluş, her birine ayrı ayrı vakit ayırarak sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Kendisine seçim sürecinde verilen destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtuluş, esnafla kurduğu sıcak ilişkileri devam ettirme niyetinde olduğunu vurguladı.
ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
“Seçim sürecinde halkımızdan ve esnaflarımızdan büyük bir destek gördüm. Bugün de onlara teşekkür etmek, yanlarında olduğumu göstermek için ziyaretlerime devam ediyorum. Darıca için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuşan Kurtuluş, bu ziyaretlerin amacının sadece teşekkür etmek olmadığını, aynı zamanda bölgenin ihtiyaçlarına ve esnafın sorunlarına dair birinci elden bilgi almak olduğunu ifade etti. Ziyaretleri sırasında esnaflardan gelen talepleri dikkatle dinleyen Fatma Kurtuluş, bölgedeki ticaretin canlanması ve esnafın karşılaştığı zorlukların çözülmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İstasyon Caddesi esnafı, özellikle pandemi sonrası dönemde karşılaşılan ekonomik zorluklar, yüksek kira bedelleri ve yerel yönetimlerden beklentileri konusunda görüşlerini paylaştı.
.gif)
SEÇİM SONRASI SÜREKLİ İLETİŞİM STRATEJİSİ
Kurtuluş, esnaflardan gelen geri bildirimleri Yeniden Refah Partisi'nin yerel yönetim politikalarına dahil etmek üzere değerlendireceklerini belirterek, “Darıca’nın gelişimi için esnafın güçlü olması çok önemli. Bu yüzden sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Esnafın yanında olmak, onların sesini duyurmak için buradayız” dedi. “Bizler sadece seçim zamanı sahada olup, sonrasında köşemize çekilen bir siyaset anlayışına sahip değiliz. Seçim bitti, ama hizmet etme sorumluluğumuz devam ediyor. Bu yüzden, esnafımızla, vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” diyen Kurtuluş, bu yaklaşımın Yeniden Refah Partisi'nin temel prensiplerinden biri olduğunu vurguladı.
DARICA VE ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA ÇAĞRISI
Ziyaretlerinde, esnafın yanı sıra vatandaşlarla da görüşen Kurtuluş, Darıca’nın geleceğine dair umut dolu mesajlar verdi. “Darıca’yı ve ülkemizi birlikte daha iyi bir yere taşıyacağız. Her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullanan Kurtuluş, bu tür ziyaretlerin Darıca’nın geleceği için atılacak adımlarda yol gösterici olacağını belirtti. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisini gören Fatma Kurtuluş, ziyaretleri sırasında Yeniden Refah Partisi’ne çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdi.
Siyaset, 23 Ağustos 2024 15:36
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
