Başkan Gökçe çalışmaları yerinde inceledi
Gündem, 22 Ağustos 2024 12:47Derince Belediyesi ekipleri yaptıkları düzenlemelerle ilçede ihtiyaç duyulan noktaları adeta nakış nakış işlerken Başkan Gökçe devam eden çalışmaları yerinde inceliyor.
DÖRT MAHALLE, BEŞ AYRI NOKTA
İlçe halkına daha iyi hizmet verme hedefiyle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sürekli sahaya inerek halkla bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak beş ayrı noktaya giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Burada görev yapan çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Gökçe vatandaşlarla sohbet ederek, hal, hatır sormayı ihmal etmedi. Sırrıpaşa, Yenikent, Çenedağ ve Çınarlı mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede “Güne parklarımızda ve sokaklarımızda tamamlanan ve devam eden yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı inceleyerek başladık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
ERTUĞRUL GAZİ VE BARIŞ MANÇO PARKLARI
Başkan Gökçe’nin inceleme yaptığı noktalar arasında yer alan Sırrıpaşa Mahallesi Ertuğrul Gazi Parkı’nı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri adeta baştan aşağı yeniledi. Yapılan düzenlemelerle birlikte parkın genel bakımı gerçekleşirken, oyun grupları, fitness aletleri ve oturma alanları boyanarak bakımları yapıldı. Ağaç budamalarının tamamlandığı park içerisinde çöp kovaları yenilenirken, bitkilerin form bakım işlemleri de tamamlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi Barış Manço Parkı’nda yine kapsamlı çalışmalara imza attı. Parkta bulunan oyun grupları ve fitness aletleri ekipler tarafından boyanırken, basketbol sahasının beton kısmının boya işlemleri devam ediyor. Barış Manço Parkı’nın yürüyüş yolları ve yeşil alanlarının düzenlemesi de yine tamamlanarak, halkın kullanımına sunuldu.
ARDAHAN SOKAK’TA ÜSTYAPI DÜZENLEMESİ
Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Gökçe, ilk olarak Çenedağ Mahallesi Ardahan Sokak’ta incelemelerde bulundu. Yaklaşık 150 metre uzunluğundaki sokakta yapılan çalışma ile birlikte bölge baştan aşağı yenilendi. Üstyapısı bozulan ve deforme olan sokakta mevcut parke zemin sökülerek, yerine sıcak asfalt serimi yapıldı. Başkan Gökçe Ardahan Sokak’ta yaptığı incelemenin ardından Çınarlı Mahallesi 15. Sokak ve 4. Sokak’ta çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Yapılan düzenlemeler ile birlikte 15. Sokak’ta yol parke tamiri gerçekleşirken, 4. Sokak’ta ise üstyapı çalışması yapılacak noktalarda hazırlıklar devam ediyor.
.gif)
Gündem, 22 Ağustos 2024 12:47
Yorumlar (0)
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
