Erkan Örs Derince Kent Konseyi Başkanlığı’na aday
Gündem, 17 Ağustos 2024 02:26Derince’nin bürokraside ve siyasette tanınmış simalarından olan Erkan Örs Derince Kent Konseyi Başkan adaylığına soyundu.
İl ve İlçelerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Kent Konseyleri’nin özellikle Derince’de istenilen düzeyde katkı sağlayamadığının da her fırsatta altı çiziliyor.
Kuruluşundan bu yana kent siyaseti Kent Konseylerine destek olmak yerine oluşumu kendine yakın kişilerden oluşmasını amaçlayarak listelere direk etki yaparak tahakküm altına almaya çalıştı.
Hal böyle olunca da bağımsız çalışamayan başkan ve yönetimleri ya görevi bıraktı, ya da yetkisiz yetkililer olarak sürelerinin dolmalarını bekledi.
Erkan Örs Derince’ de her kesim tarafından sevilen biri. Oluşturmaya başladığı liste de Kentin beklentilerini karşılayabilecek, belediye, STK ve tüm kurumlar ile ortak çalışma yapabilecek özellikleri olan kişiler.
Derince’ye hareketli, heyecanlı, ilişkilerini düzeyli sürdürebilecek bir Kent Konseyi Başkanı seçilecekse “Ben her şeyimle varım, her kesimle ilişkilerimi doğru yönetebilirim ve Derince’ mize hizmet için tüm arkadaşlarımla gece-gündüz demeden çalışabilirim” diyen Erkan Örs’ e bu şans verilmelidir.
HİZMET HEYECAN İSTER…
Derinceliler üzerinde bıraktığı izlenimler ve oluşturmaya başladığı yönetimindeki arkadaşlarının kalitesiyle bu heyecanın Erkan Örs’te olduğu da gün gibi ortada.
ERKAN ÖRS KİMDİR:
1967 İzmit doğumlu. Evli ve 1 kız 1 erkek babası. 42 yıldır Derince’ de ikamet etmekte. Uzun yıllar Petkim A.Ş de işletme operatörü olarak görev yapmış, is yerinin özelleşmesi sebebi ile yatay geçiş ile Derince Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğünde göreve başlamıştır.
6 yıllık görevinin ardından Kocaeli Valiliğinde de 2 yıl görev yaptıktan sonra emekli olmuştur. Emekli olduktan sonra siyasetle de ilgilenen ÖRS İl ve ilçe Başkanlıkları yapmıştır. Kendisine ait işletmesinde ticaret yapmaktadır.
Gündem, 17 Ağustos 2024 02:26
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
