İzmit Kent Lokantası her gün tıklım tıklım
Gündem, 14 Ağustos 2024 11:284 çeşit yemeğin 40 TL’ye sunulduğu İzmit Kent Lokantası, her gün uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara uygun fiyatlı ve lezzetli yemek sunarak büyük ilgi görüyor.
İzmit Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği İzmit Kent Lokantası, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. İzmitlilerin hem lezzetli hem de uygun fiyatlı yemeğe ulaşabildiği bu mekan, ağır ekonomik koşullarla baş etmeye çalışan vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin ilk tercihi haline gelmiş durumda. Her gün metrelerce kuyruk oluşan lokantada, dört çeşit yemek sadece 40 TL'ye sunuluyor.
HİJYENİK, GÜVENİLİR, LEZZETLİ
Lokanta, her gün 12.30 itibariyle kapılarını açıyor ve günde yaklaşık 1000 kişilik yemek çıkarıyor. Bu sayede, ekonomik zorluklar içinde olan pek çok kişi hem hijyenik hem de güvenilir bir şekilde karnını doyurabiliyor. İzmit Kent Lokantası yalnızca Pazar günü kapalı oluyor.
"ALLAH RAZI OLSUN"
İzmit Kent Lokantası'na gelen Ziynettin Güner, “Çok güzel bir hizmet. Allah Başkandan razı olsun. Sıra beklerken arkadaşlarla da konuştuk; herkes çok memnun. 40 liraya bu yemek başka bir yerde verilmez. Zaten bir çay olmuş 15-20 lira. Allah razı olsun. Devamını bekliyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
.gif)
"YEMEKLER MUHTEŞEM"
Bir diğer vatandaş Yasemin Çeliköz ise, “Kent Lokantasını çok beğeniyorum. Tabi ki bu ekonomik şartlarda başka yerlerde yemek yemek mümkün değil. Tüm personel güler yüzlü, hizmet çok güzel. Yemekler muhteşem” sözleriyle lokantanın hizmet kalitesine vurgu yaptı.
"ON NUMARA HİZMET"
Handan Turhan ise, “Kocaeli’nin en güzel yeri burası. Herhangi bir yere gitsek kişi başı 400-500 lira. Burası çok temiz, güvenilir, yemekleri lezzetli. Hakkını veriyorlar” diyerek düşüncelerini paylaştı. İzmit Kent Lokantası, sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olarak, kentin sosyal dayanışma ruhunu yansıtan bir hizmet sunmaya devam ediyor.
Gündem, 14 Ağustos 2024 11:28
Yorumlar (0)
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
