Erdoğan zübük dediği siyasetçilere kapıyı açtı
Siyaset, 08 Ağustos 2024 19:07Ankara’da Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek toplantı aynı zamanda bir şenliğe dönüştürülecek. Diğer siyasi partilerden AKP’ye katılanlara Erdoğan rozetlerini takacak. Kutlamalarda “Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti” teması işlenecek.
AKP yeni yaşını kutluyor. 14 Ağustos’ta 23’üncü yaşına girecek olan AKP, ihtişamlı bir tören hazırlıyor. Parti genel merkezinde yer alan konferans salonunda gerçekleştirilecek etkinlik için 1.500’e yakın kişi davet edildi. Davetliler arasında AKP kurucuları, eski ve yeni kabine üyeleri, MKYK üyeleri, milletvekilleri, sanat ve spor camiası, iş insanları yer alacak. ‘Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti” temasıyla kutlanacak yeni yaşta katılımcıları bazı sürprizler de bekliyor.
SÜRPRİZ KATILIMLAR
Türkiye gazetesinden Emrah Özcan haberine göre, programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, uzun süredir kulislerde konuşulan bazı belediye başkanları ve milletvekillerine rozet takacağı partiye katılmalarını sağlanacağı belirtiliyor. Katılacak isimlerin seçimlere DEVA, Saadet, Gelecek ve İyi Parti çatısı altında girdiği de konuşulanlar arasında... Partiye katılımlara kuruluş yıl dönümünde izin verilmesi hâlinde sonraki günler peyderpey birçok siyasetçinin AKP’ye geçeceği kulislerde dile getiriliyor.
ERDOĞAN ‘ZÜBÜK’ DİYEREK TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21 Şubat’ta partisinin yerel seçimler için düzenlediği Afyonkarahisar'da konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında muhalefete 'Zübük' çıkışında bulundu. Erdoğan, "Türkiye, bir önceki seçimlerde her konuda atıp tutan verdiği sözleri inkar eden zübük siyasetçi tiplerini gördü tanıdı. Belediyelerde de şehrine yıllar kaybettiren başkanlar oldu. Her konuda atıp tutan adayları kendi haline bırakın. Onlar kendi tiyatrolarını çeviredursun" dedi.
İLGİLİ HABER:
Bu konuşmanın ardından siyasette başlayan ‘Zübük’ tartışmasında Odatv yazarı Hürrem Elsmasçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürekli dile getirdiği "Zübük" siyasetçiyi kaleme aldı. Elmasçı, "Erdoğan’ın dilinden düşmüyor.. Kim bu Zübük siyasetçi.. Gazetecilikten bakanlığa..." başlıklı köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zübük olarak bahsettiği siyasetçinin Yeniden Refah Partisi'nin Ankara adayı Suat Kılıç olduğunu yazmıştı.
Daha sonra da birçok siyasetçinin yerel seçimler öncesi seçilebilmek için AKP’den istifa edip başka partilere geçtiği ve ardından AKP’ye dönmek istedikleri gündemde tartışılmıştı.
Siyaset, 08 Ağustos 2024 19:07
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
