SEDAŞ, bir kez daha muhtar dernek başkanları ile buluştu
Gündem, 07 Ağustos 2024 03:11Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), hizmet bölgesindeki muhtar derneklerinin başkanlarını Genel Müdürlük kampüsünde ağırladı. Sakarya İl ve İlçe temsilcilerinin katıldığı toplantıda muhtar dernek başkanları, mahallelerindeki enerji taleplerini aktardı.
Kesintisiz elektrik dağıtım çalışmalarının ve bölgedeki gelişim potansiyelinin değerlendirildiği buluşmada, karşılıklı iş birliği ve iletişimi güçlendirmek amaçlı konular masaya yatırıldı. SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantıya; SEDAŞ Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Yatırım ve Bakım Grup Müdürü Düzgün Dolu, SEDAŞ Sakarya Bölge Müdürü Arzu Karaduman, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, SEDAŞ bölge yöneticileri ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ile ilçe muhtar dernek başkanları katıldı. Muhtarların bölgedeki elektrik dağıtımıyla ilgili taleplerini ve sorunlarını aktardığı toplantıda SEDAŞ'ın üst yönetim ekibi, muhtarların görüşlerini dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını karşılıklı önerilerle ele aldı.
.gif)
Açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda; bölgesel elektrik altyapısının güçlendirilmesi, ilave trafo talepleri, şebekelerin yenilenmesi, gerilim düşüklüğü yaşanan noktaların tespiti, hatlara temas eden ağaçların budanması, aydınlatma talepleri, yatırım planları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan taleplere ilişkin konu başlıklarının altı çizildi. Gündeme gelen konularla ilgili her geribildirime titizlikle yaklaştıklarını belirten SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, iletişim toplantılarının öneminden söz ederek, “Hizmet verdiğimiz bölgelerdeki muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya gelmek, elektrik dağıtım hizmetlerimizi daha da iyileştirmek ve toplumumuzun beklentilerini en iyi şekilde karşılamak adına muhtar buluşmalarımız olumlu bir fırsat sunuyor. Bu toplantılar, sahadaki sorunları ve talepleri doğrudan dinlememize olanak sağlıyor. Amacımız, kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunarak müşterilerimizin memnuniyetini artırmaktır” dedi.
SEDAŞ’ın geleneksel hale getirdiği iletişim toplantılarının çok değerli olduğunu ve sorunların hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağladığını söyleyen Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, iletilen taleplerin öncelikli değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, iletişim buluşmasını sağlayan SEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti. Toplantı, İlçe Muhtar Dernek Başkanlarının ayrı ayrı söz alması ile devam etti.
Gündem, 07 Ağustos 2024 03:11
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
