SEDAŞ’tan 267 milyon TL yatırım çalışması
Gündem, 24 Temmuz 2024 23:12SEDAŞ, Düzce’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak ve bölgesel gelişimine katkıda bulunmak üzere yoğun biçimde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Düzce’nin dağıtım şebekesindeki ihtiyaçlar için 150 milyon TL yatırım yapan SEDAŞ, 2024 yılında 47 proje için yaklaşık 267 milyon lira yatırım planlıyor.
20 bin kilometrekarelik alandaki 3,9 milyon nüfusa hizmet veren Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ. (SEDAŞ), Düzce’deki yatırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Düzce'nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak için 2023 yılında dağıtım şebekesine 150 milyon TL yatırım yapan SEDAŞ, bu kapsamda bölgeye 35 adet yeni trafo tesis etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, "Kaliteli hizmet ve kesintisiz enerji hedefiyle Düzce'nin en güncel ihtiyaçlarını araştırarak müşterilerin beklentilerini karşılayacak yatırım planlamasını aralıksız sürdürüyoruz. 2024 yılında, Düzce’de 47 farklı proje için yaklaşık 267 milyon lira yatırım planlıyoruz. Bu yatırımlarla birlikte 41 adet yeni trafo tesisi devreye alınacak ve bölgenin elektrik altyapısı daha da güçlendirilecektir” dedi.
Bir önceki yıla göre şikâyet sayılarında yüzde 4 azalma yaşandığını, gerçekleştirilen yatırımlar ve planlanan bakım çalışmalarıyla, Düzce bölgesinin altyapısını yenileyerek kesintisiz bir elektrik dağıtım hizmeti sağlamayı hedeflediklerine dikkat çeken SEDAŞ CEO’su Odyakmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:
.gif)
“TEDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 21 dağıtım bölgesine ait müşteri memnuniyeti ölçümlemelerinde Düzce İlimiz, 81 il arasında 11. sırada yer alma başarısı göstermiştir. Dağıtım faaliyet bölgemiz arasında ise birinci olmuştur. Geçtiğimiz yıla göre kıyaslandığında da yüzde 20’lik bir iyileşme olduğu görülmüştür. Bu başarıda katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
SEDAŞ büyük ölçekli projeler ile Merkez İlçesi, Aybaşı, Kemerkasım, Güldere Köyleri, Gölyaka İlçesi Hamamüstü Köyü ve Cumayeri İlçesi Karadere Köyü AG+OG havai şebeke yenileme ve trafo ilavesi; Akınlar mahallesi 2696. Sokak, Çavuşlar mahallesi 3345 sokakta ve Akçakoca İlçesi Osmaniye Mahallesi Çuhallı mevkiinde (AG-OG) yeraltı çalışması trafo ve kabin ilavesi hamleleri ile bölgelerdeki elektrik altyapısını modernize etmeyi sürdürüyor.
SEDAŞ tarafından yıl sonuna kadar planlanan bakım bütçesinin yaklaşık 20 milyon TL olduğu ve kapsamlı saha faaliyetleri ile 892 adet orta gerilim, 1100 adet alçak gerilim direğinin yenileneceği açıklandı.
Gündem, 24 Temmuz 2024 23:12
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
