Doğu Kışla Pazarı’na sundurma
Gündem, 20 Temmuz 2024 04:36Büyükşehir, Doğu Kışla Parkı mevkiinde yer alan ve haftanın iki günü kurulan pazar alanına sundurma çalışmasını tamamladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, cumartesi ve perşembe günleri İzmit Doğu Kışla Parkı mevkiinde kurulan kapalı pazar alanında sundurma çalışmalarını tamamladı. Buna göre Büyükşehir ekipleri, pazar alanında balıkçıların bulunduğu güney ve batı cephesini sundurma yaparak kapattı. 924 metrekarelik alanda yapılan sundurma sayesinde pazarcı esnafı güneş ve yağmurdan etkilenmeyecek.
ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Pazarcıların isteği doğrultunda çalışmalara hızla başlayan Büyükşehir, sundurma projesini kısa sürede bitirdi. Yapılan sundurma, pazarcı esnafının ve vatandaşların beğenisi kazandı. Pazarcı esnafı sundurma ile rahat bir nefes alacaklarını belirtirken, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcı Odası Başkanı Ramazan Kumsar da yaptığı açıklamada, yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını ve Büyükşehir’in esnafa olan desteğinin yüzleri güldürdüğünü söyledi.
.gif)
KUMSAR: BAŞKANIMIZ VAR OLSUN
Başkan Büyükakın’ın sadece sundurma çalışması değil pazar alanında birçok yenilik yaptığını ifade eden Kumsar, “Tahir başkanımız sadece sundurmayla kalmadı, pazarımızda eksik olan tüm noktalarda değişiklikler yaptı. Izgaralarımız yenilendi. Eskiden oluşan koku artık yok. Bankamatik çok büyük bir eksiklikti ve başkanımız sağ olsun bankamatik konusunda da bize çok yardımcı oldu. Yapılan sundurmalar hem vatandaşımızı hem de pazarcı esnafımızı mutlu etti. Artık pazara güneş vurmuyor, esnafımız yağmurdan etkilenmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a esnafım ve odam adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” dedi.
NELER YAPILMIŞTI?
Pazar alanında pazarcı esnafı ve aileleriyle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, pazarcıların sundurma isteğini geri çevirmeyerek, projenin hayata geçmesi için talimat vermişti. Verilen talimat kapsamında ekipler, yaklaşık 60 tonluk çelik kolon ve kiriş ile tasarlanmış olan pazar alanı sundurma yapım işine başladı. 1490 m2 poliüretan dolgulu sandviç panel ile saha üstü örtüldü. Projede güney cephesi 146 metre, batı cephesi de 122 metre uzunluğunda sundurma ile kapatıldı.
Gündem, 20 Temmuz 2024 04:36
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
