Çayırova Belediyesi, 70 can dostuna yuva buldu
Gündem, 18 Temmuz 2024 11:58Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçedeki can dostlarımıza destek olmaya devam ediyor. Aralık ayından bu yana sahiplendirme hizmeti veren merkez, 70 patili dostumuza yuva buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlarımıza yuva bulmaya devam ediyor. Canlı odaklı hizmetin en güzel örneklerinden olan ve ‘Yaratılanı sev yaratandan ötürü’ anlayışıyla ilçedeki can dostlarımız için her şeyin düşünüldüğü merkezde kediler ve köpekler için her şey düşünülüyor. Sokak hayvanları için klinik, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanlarının yer aldığı, bununla beraber, hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarının tedavisi ve kısırlaştırma işlemlerinin yapıldığı merkezde 7,5 aylık süreçte 70 can dostumuza yuva bulundu.
.gif)
7,5 AYDA 70 CAN DOSTUMUZA YUVA
Bugüne kadar merkezde bulunan 32 kedi ve 38 köpek olmak üzere toplamda 70 can dostumuz, titiz bir süreç sonunda sahiplendirilerek, yeni yuvalarına uğurlandı. Can dostlarımızın tüm bakımları ve aşıları yapıldıktan sonra, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşların, kedi veya köpeğe bakabilecekleri bir alan olup olmadığına dair araştırma gerçekleştiriliyor. Uygunluğu olan vatandaşlarla merkez arasında sahiplendirme formu oluşturulurken, daha sonrasında hayvan sahiplenen vatandaşlar İlçe Tarım Müdürlüğü’ne gönderilerek, takılan çiple beraber hayvanların kayıt altına alınması sağlanıyor. Merkezden yapılan açıklamada kedi ve köpek sahiplenmek isteyen vatandaşların Şekerpınar’da bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvurması gerektiği belirtildi.
Gündem, 18 Temmuz 2024 11:58
Yorumlar (0)
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
