Tavşantepe Caddesi beton yola çevriliyor
Gündem, 17 Temmuz 2024 06:09Modern ve konforlu bir kent için çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Tavşantepe Caddesi’nde beton yol çalışmalarına başladı. Başkan Hürriyet, çalışmalarını yerinde inceleyerek bölge halkından acele edilmemesi ricasında bulundu.
İzmit Belediyesi Fen İşleri ekipleri, zamanla deforme olan yolları onararak vatandaşların konforlu bir şekilde yolculuk etmesine imkan sağlıyor. Modern bir İzmit çalışan ekipler son olarak Tavşantepe Caddesi’nde beton yol çalışmalarına başladı. Bugün başlayan çalışmaları Başkan Fatma Kaplan Hürriyet yerinde inceledi. Başkan Hürriyet’e Tavşantepe Mahalle Muhtarı Altay Yaşa, Bekirdere Mahalle Muhtarı Hülya Aydın, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen eşlik etti.
“KALİTELİ BİR İŞ YAPMAK İSTİYORUZ”
Çalışmaları inceledikten sonra açıklamalarda bulunan Başkan Hürriyet, “Tavşantepe’nin meşhur bayırını geçtiğimiz dönem yenilemiştik. Ancak zaman içerisinde deforme oldu. Özellikle burada yaşayan vatandaşların araçlarının kaydığına yönelik şikayetleri olmuştu. Biz de yeni dönem için burayı daha konforlu hale getireceğimize söz vermiştik. Ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Geçtiğimiz dönemden daha iyi, konforlu ve kullanışlı güzel bir beton yol yapacağız. Burası yoğun kullanılan bir alan. Kaliteli bir iş yapmak istiyoruz.
.gif)
“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ”
Burada yaşayan mahalle sakinlerinden ricada bulunmak istiyorum. Geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmalarda ihtiyacımız olan süreyi vatandaşlar bize tanımadık. Yolu hemen açtırıp kullanmak istediler. Öyle olunca yapılan iş sonunda kısa sürede deforme oluyor. Yola betonu attıktan sonra en az 10 gün beklemek gerekiyor. Bu sefer bu süreyi bekleyeceğiz. Gerekli önlemleri de alacağız. Bu konuda vatandaşlardan anlayış bekliyorum. İnşallah en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine açacağız.
“ESKİSİNDEN DAHA KONFORLU BİR YOLU VATANDAŞLARA KAZANDIRACAĞIZ”
İzmit Belediyesi Burak Güreşen ise, “Tavşantepe Caddesi 250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde bir alan. Beton zemini kaldırma işlemine bugün başlıyoruz. 3 gün içerisinde betonu kaldırma işlemini bitireceğiz. Çalışmalarımızı 2 etap halinde tamamlayacağız. Beton atma işlemi de bir iki hafta sürecek. Eskisinden çok daha iyi ve konforlu bir yolu vatandaşlara kazandıracağız” dedi. Tavşantepe Mahalle Muhtarı Altay Yaşa ile Bekirdere Mahalle Muhtarı Hülya Aydın ise çalışmalardan dolayı Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.
Gündem, 17 Temmuz 2024 06:09
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
