Vali Seddar Yavuz, Malatya’ya uğurlandı
Gündem, 17 Temmuz 2024 06:46Malatya Valiliği görevine atanan Vali Seddar Yavuz, bugün Kocaeli’deki son vedasını Valilik yerleşkesinde gerçekleştirdi.
İlk olarak Valilik yerleşkesinde bulunan birimleri ziyaret ederek İl Müdürleri ve tüm personel ile tek tek vedalaşan Vali Seddar Yavuz, yeni görev yerinin hayırlı olması temennileriyle karşılandı.
YAVUZ ÇİFTİ’NİN VEDASINDA HÜZÜN HAKİMDİ
Valilik birim ziyaretleri sonrası Protokol Girişinde kendisini uğurlamaya gelenlerle bir araya gelen Vali Seddar Yavuz’a eşi Selda Yavuz’da eşlik etti.
Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz veda buluşmasına Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, KOÜ Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Bozkurt, Kurum Müdürleri, kurum ve kuruluş yetkilileri, iş insanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve Valilik personeli ile vatandaşlar katıldı.
KOCAELİ, HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK BİR KEYİF ALDIĞIM BİR ŞEHİRDİ
Kendisini uğurlamaya gelen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz Kocaeli’de olmaktan çok mutlu olduğunu ve hizmet etmekten çok memnun kalarak ayrıldığını ifade etti: “İltifat olsun diye söylemiyorum, 35 yıldır ülkemizin her köşesinde görev yapmış bir mülki idare amiri olarak bu şehirdeki zarafeti, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik duygusunu başka bir şehirde bugüne kadar tespit edemedim.
Diğer şehirlere de haksızlık etmek istemem. Çünkü ben bütün görev yaptığım il ve ilçelerde olan haberleri takip eder, güzel bir şey olursa mutlu olur, üzücü bir şey olursa bundan gerçekten üzüntü duyarım. Haramsız ve yalansız, kamu malının tek bir kuruşuna el sürmeden millete hizmet etme azim ve kararlılığımı sürdürmeye gayret ettim.
.gif)
Bu şehirde de Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, adli, askeri ve güvenlik teşkilatlarımız, İl Müdürlerimiz, tüm çalışma arkadaşlarımız, Belediye Başkanlarımız, Sanayi ve Ticaret Odalarımız, OSB Başkanlıklarımız, STK’larımız ve iş dünyamızla inanılmaz bir iş birliği içinde çalıştık. Her daim birbirimize samimiyetle baktık. İstişare kültürünü hakim kıldık. Nasıl sorun çözebileceğimize dair odaklandık.”
VALİ YAVUZ: “KİMİLERİNİN KİMİ OLUN AMA KİMSESİZLERİN KİMİ OLMAYI ASLA UNUTMAYIN”
Vali Yavuz Kocaeli’de göreve başladığı tarihte kimsesizlerin kimi olma, erişilebilir bir Vali olma, şeffaflık ve iş birliğine önem veren bir devlet adamı olma konusunda yayınladığı mesaja değinerek: “Ben hep verdiğim ilk mesajıma sadık kalmaya gayret ettim. Kıymetli eşim, Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız ile bu şehirde 20 bin 280 ailenin kapısını çaldık. Sadece şehit ve gazi aileleri değil, yetim ve öksüzlerin, ekonomik yoksunluk içinde bulunanların, yaşlıların, hastaların, engellilerin kapısını çaldık. İhtiyaçlar ve talepler doğrultusunda ne gerekiyorsa yerine getirdik. Kimseyi çaresiz bırakmamaya çalıştık.
O yüzden bana ait olan bir cümleyi tekrar paylaşarak veda etmek istiyorum: ‘Kimilerinin kimi olun ama kimsesizlerin kimi olmayı unutmayın. Unutursanız tahtlarınız tabut olur.’ Artık ayrılma vakti geldi. Bu vesileyle bir kez daha tüm Kocaelili hemşehrilerime, kurum ve kuruluşlarımıza, her kademedeki çalışma arkadaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, belediyelerimize, iş dünyamıza, basın mensuplarımıza ve burada ismini zikredemediğim tüm değerli dostlarıma, hepinize minnet ve şükran duyuyorum. Kocaeli bizi bağrına bastı ve sevdi ben de bu şehre sevdalandım. İnşallah güzel günlerde buluşuruz. Hakkınızı helal edin.” dedi.
İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun duaları ve tüm personelin güzel temennileri eşliğinde duygu dolu anlarla uğurlanan Yavuz Çifti, Kocaeli’ye birlikte hizmet etmekten duyduğu memnuniyetlerini belirtip, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Gündem, 17 Temmuz 2024 06:46
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
