Başkan Ömeroğlu'ndan 15 Temmuz mesajı
Gündem, 14 Temmuz 2024 20:25Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ömeroğlu, mesajında 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişiminin milletimizin azim ve kararlılığıyla bertaraf edildiğini vurguladı.
Başkan Ömeroğlu’nun mesajı şöyle:"15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin demokrasiye olan inancını ve vatan sevgisini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiği, destansı bir direnişin yaşandığı bir gece olarak tarihe geçmiştir. Aziz milletimiz, tankların, uçakların ve mermilerin karşısında canını ortaya koyarak, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmıştır.
DİLOVASI HALKI MEYDANLARDAYDI
Ülkemizde olduğu gibi, Dilovası halkı çoluk çocuk demeden darbenin ilk saatlerinde meydana çıkarak tüm fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu beyan etmiştir. O karanlık gecede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların cesareti ve fedakarlığı, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin teminatı olmuştur. Bizler de onların emanetine sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
15 Temmuz, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu, milletimizin her türlü tehdide karşı tek yürek olabildiğini göstermiştir. Bu vesileyle, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
Unutmayalım ki, 15 Temmuz bir milat, bir diriliş ve yeniden doğuşun simgesidir. Milli birlik ve bağımsızlık uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize Allah’tan sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye ve Dilovası için çalışmaya devam edeceğiz."
Gündem, 14 Temmuz 2024 20:25
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
