Ercan ve Hürriyet’ten teşekkür turu
Gündem, 11 Temmuz 2024 12:03CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri Gökhan Eryargı, İlyas Ataç, Selman Kurcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz “Geçinemiyoruz Mitingi’ne” destek veren sendikalar ve başkanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.
Yaklaşık 2 hafta önce Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla Gebze’de gerçekleştirilen “Geçinemiyoruz Mitingi” öncesi davet amacıyla, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve ilçe yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve meclis üyeleri çok sayıda sendikayı ziyaret etmişti. Miting sonrasında ise destek veren ve mitinge katılım sağlayan sendikalar ve başkanları unutulmadı. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri Gökhan Eryargı, İlyas Ataç, Selman Kurcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz teşekkür ziyaretlerini başlattı.
MİTİNG HAKKINDA OLUMLU GÖRÜŞLER
Teşekkür ziyaretlerinin ilk durağı Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Nesimi Yetişoğlu olurken, sonrasında Genel İş Şube Başkanı Vedat Küçük ve ardından Lastik İş Şube Başkanı Akın Giray ve yönetimi ziyaret edildi. Ziyaretler kapsamında başkanlar karşılıklı olarak gündemi değerlendirerek, önümüzdeki süreçte birlikte hareket ederek bu tür eylemlerin kalıcı etkisinin arttırılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Sendika başkanlarının genel olarak miting hakkındaki görüşleri olumlu olarak karşılandı ve CHP İzmit İlçe Örgütü ve yönetiminin dayanışma halinde çalışmasının memnuniyet verici olduğu vurgulandı.
.gif)
DESTEKLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Ziyaretlerde konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “2 hafta önce sizleri mitingimize davet etmek için ziyaret etmiştik. Hepinizden olumlu geri dönüşler aldık ve mitingimize destek vermeniz ise bizim açımızdan ayrıca olumlu bir durum. Çünkü biz bu mitingleri emekçilerimizin haklarının alınabilmesi amacıyla yapıyoruz ve bu açıdan sizin destekleriniz bizim için çok değerli. Sizler de bize gerekli desteği alanda gösterdiniz. O sıcak havaya rağmen mitinge katılarak tüm emekçilerimizin, tüm geçinemeyen yurttaşlarımızın sesinin duyulabilmesi için alanda yer aldınız. Bu açıdan bize verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.
Gündem, 11 Temmuz 2024 12:03
Yorumlar (0)
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
