Balyanoz Koyu’nda yelkenler fora
Spor, 09 Temmuz 2024 11:15Büyükşehir’in destekleriyle Darıca Balyanoz Koyu’nda düzenlenen 470 Gençler Dünya Şampiyonası Yelken Yarışları’nda 14 ülkeden 74 sporcu yelkenlerini suya indirdi.
Düzenlediği ve desteklediği organizasyonlarla kentin spor kültürünü ve marka değerini yükseltmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi su sporlarında uluslararası bir şampiyonaya daha ev sahipliği yapıyor. Kocaeli’nin su sporlarında öncü bir kent olmasının önünü açan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şehri denizle bütünleştirme vizyonunu ön planda tutarak Körfez’i uluslararası su sporları yarışmalarına ev sahipliği yapan bir merkez haline getirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda su sporlarının Kocaeli genelinde yaygınlaşmasının önü açılıyor.
14 ÜLKEDEN 74 SPORCU KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Darıca Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda gerçekleştirilen 470 Gençler Dünya Şampiyonası Yelken Yarışları’nda start verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi, Uluslararası Yelken Federasyonu, Türkiye Yelken Federasyonu ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen yelken yarışlarına 14 ülkeden 37 takım ve 74 sporcu katılım sağlıyor.
.gif)
6 GÜN BOYUNCA YELKENLER FORA
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün destek verdiği 470 Gençler Dünya Şampiyonası’nda öncelikle sporcular ve ülkeleri tanıtılarak şampiyonanın temsil bayrağı göndere çekildi. Yelkenleriyle Marmara Denizi’ne açılan sporcular 6 gün boyunca dünya şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Kocaeli’nin eşsiz mavi sularında büyük bir heyecana sahne olacak yarışlar, yelken sporuna gönül veren sporseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.
HAFTA SONU FİNAL HEYECANI
Dünyanın çeşitli bölgelerinden Kocaeli’ne gelen 74 yelken sporcusunun denize meydan okuyarak rekabet edeceği organizasyonda Balyanoz Koyu rengârenk olacak. Yelken yarışlarında final heyecanı ise 13 Temmuz Cumartesi günü yaşanacak. Saat 18.00’de gerçekleştirilecek törenle kazanan sporculara ödülleri takdim edilecek.
Spor, 09 Temmuz 2024 11:15
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
