Körfez’de 1 ton kiraz dağıtılacak
Gündem, 05 Temmuz 2024 18:50Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 50.’si düzenlenecek olan Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı. 5-6-7-8 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan festival kapsamında vatandaşlara 1 ton kiraz dağıtılacak.
Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 50.’si düzenlenecek olan Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı. 5 Temmuz Cuma günü saat 19.00’de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar yapılacak kortej yürüyüşü ile start alacak festivalde ilk gün Halk Oyunları Gösterileri ve Kiraz Çiçeği Korosu tarafından bir konser gerçekleştirilecek.
MİLLİ COŞKUYLA İKİYE KATLANACAK
6 Temmuz Cumartesi günü yani festivalin ikinci gününde festival coşkusu milli takımın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı coşkusuyla ikiye katlanacak. Saat 19:00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde yerel sanatçılar Mehmet Akbulut, Aysel Demircan ve Yıldırım Gömleksiz’in sahne alacağı konser düzenlenecek. Ayrıca hemen ardından Tütünçiftlik Kültür Merkezi önü, Hereke Kalesi ve Yarımca Sahili’ne kurulacak dev ekranlar ile milli maç heyecanı yaşanacak.
.gif)
ÇOCUK VE UÇURTMA ŞENLİĞİ
Festivalin üçüncü gününde; 7 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de Yarımca Sahili Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde Çocuk Şenliği gerçekleştirilecek. Çocuklar için bir birinden farklı eğlence dolu aktivitelerin gerçekleştirileceği programın ardından saat 20.00’de Uçurtma Şenliği yapılacak.
SANAT DOLU GECE
8 Temmuz Pazartesi günü de saat 20.30’da Hereke Kalesi sanat dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Körfez Belediyesi Kısa Film Festivali’nin gala programına, protokol üyeleri dışında ünlü tiyatro ve sinema oyuncuları da katılacak. Başkan Şener Söğüt, tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.
Gündem, 05 Temmuz 2024 18:50
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
