Başkan Hürriyet’ten Gelecek Partisi’ne ziyaret
Gündem, 03 Temmuz 2024 09:54İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bir süre önce Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Erdal Şahin’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkan Hürriyet, Şahin’e Atatürk portresi hediye etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Yeni atanan il başkanı Erdal Şahin, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yöneticiler tarafından karşılanan başkan Hürriyet ve beraberindekiler samimi ve sıcak bir ortamda sohbet ettiler. Şahin’in il başkanı atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Hürriyet, “Yerel seçim sürecinde meclis üyesi adayı olan Erdal Şahin beyi yakından tanıma şansımız oldu. Çok özverili ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Seçimde elde edilen başarıda Erdal bey ve ekibinin katkılarını unutamayız. İl başkanlığı sürecinde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
.jpeg)
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren başkan Erdal Şahin de, “Benimde meclis üyesi adayı olduğum 31 Mart seçimlerinde kıymetli başkanım ve ekibiyle kader ve yol arkadaşlığı yaptık. Vatandaşlarımız sayın başkan ve ekibine beş yıl daha yetki verdi. Bu yetkinin beş yıl sonunda Kocaeli genelinde gerçekleşmesini arzu ve temenni ediyoruz. Hizmet etme noktasında her daim sayın başkanımızın yanında olacağız. İlçe başkanlarımızda hizmet konusunda bulundukları bölgenin belediye başkanlarının takipçisi olacaktır. Halkın makamında particilik ve ayrımcılık olmaz. Tarafsız hizmetleriyle başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet en iyi örnektir. Halkımızın elçileri olarak yapılan yatırım ve hizmetler ile yaşanan aksaklıkların takipçisi olacağız” diye konuştu. Ziyaret sırasında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Erdal Şahin’e Atatürk portresi hediye edildi.
Gündem, 03 Temmuz 2024 09:54
Yorumlar (0)
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
