Çayırova’da Ay-Yıldızlı zafer coşkusu
Spor, 03 Temmuz 2024 08:51Türkiye A Milli Futbol Takımı’mızın Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği tarihi maçın coşkusu Çayırova’da yaşandı. Yüzlerce Çayırovalı, belediye önünde kurulan dev ekranda izledikleri maçın ardından galibiyeti doyasıya kutladı.
Ay-Yıldızlı A Milli Futbol Takımımızın zafer coşkusu Çayırova’da yaşandı. Çayırova Belediyesi’nin belediye önünde kurduğu dev ekranda bir araya gelen yüzlerce Çayırovalı, Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yla karşılaşan Türkiye’nin maçını büyük bir heyecanla takip etti. Merih Demiral’ın attığı iki golle, turnuvada çeyrek finale yükselen millilerimizin zaferi tüm yurtta olduğu gibi Çayırova’da da büyük bir sevinçle karşılandı. Çayırova Belediyesi önünde kurulan dev ekran çevresi Ay-Yıldızlı bayraklarımızla donatılırken, Çayırova Belediyesi ekipleri tarafından maça gelen Çayırovalılara, çay ve su ikramı da yapıldı.
.gif)
BÜYÜK SEVİNÇ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve yüzlerce Çayırovalı, Türkiye’nin Avusturya karşısında aldığı unutulmaz zaferi hep birlikte takip ederken, gollerden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Heyecanın yükseldiği son dakikalarda maçı izleyen Çayırovalılar, hop oturup hop kalkarken, son düdüğün gelmesiyle birlikte çeyrek final sevinci görülmeye değerdi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Avrupa Avrupa duy sesimizi, işte bu Türkiye’nin ayak sesleri. Çeyrek finaldeyiz” dedi. Milli takımımızın, Hollanda’yla 6 Temmuz Cumartesi günü oynayacağı çeyrek final karşılaşması Çayırova’da belediye önünde kurulacak dev ekranda heyecanla takip edilecek.
Spor, 03 Temmuz 2024 08:51
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
