Gülümse Kafe kalitesi 100. Yıl Bıçkıdere Göleti’nde de devam edecek
Gündem, 02 Temmuz 2024 10:47İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında belediye yetkilileri Gülümse Kafe hizmetinin 100. Yıl Bıçkıdere Göleti’nde de verileceğini açıkladı
İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Belsa Plaza 9. Kat meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Meclis Başkanvekili Mehmet Ümit Küçükkaya başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Mecliste gündem dışı söz alan MHP’li meclis üyesi Fatih Galyan, 100. Yıl Bıçkıdere Göleti’nin akıbeti hakkında bilgi istedi.
GENÇTÜRK, “ÖNGÖRÜLEN TAKVİM DOĞRULTUSUNDA İLERLİYOR”
Konuyla ilgili bilgi veren CHP Grup Başkanvekili Nazım Gençtürk, “Seçim öncesi gerçekleştirdiğimiz organizasyon İzmit’te faaliyet gösteren işletmeler için bir tanıtımdı. Bir açılış değildi. İlerde faaliyete geçecek tesis için esnafları bilgilendirdik. Bunun bir ihale hazırlık süreci var. İhalenin ardından işletmecilerin kullanımına sunulacak. Proje öngörülen takvim doğrultusunda ilerliyor. Belediye kentimize nitelikli bir tesis kazandıracak” dedi.
.gif)
KÜÇÜKKAYA, “EN İYİ YAPAN BELEDİYELERDENİZ”
Meclis Başkanvekili Mehmet Ümit Küçükkaya, “Yiyecek içecek sektöründe hizmet veren firmalara bir ön tanıtım toplantısı yapıldı. Birbirinden farklı konseptlerde dükkanları planlamak önemli. Bu da bir süreç. Her sektörün kendi üretim aşamaları var. Bununla ilgili firmalarla görüşmeler devam ediyor. Orada kahve hizmeti verecek firmalar da var, restoran hizmeti verecek firmalar da var. Emin olun Gülümse Kafeler başta olmak üzere İzmit Belediyesi olarak Türkiye’de bu işi en güzel yapan belediyelerden biriyiz” ifadelerini kullandı.
GÜLER, “BELEDİYE KİMLİĞİNİN YAŞATILMASI ADINA”
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, “Biz tanıtımı yaptıktan sonra teklifleri alma ve bir araştırma sürecine girdik. Burada hem kamunun menfaatini hem de işletmenin sağlıklı yürümesi için iyi bir süreç yönetmemiz gerekiyor. Kıymetli bir tesis elde edildi. Şu an teklif alma sürecindeyiz. Bizim örnek işletmemiz Gülümse Kafe’nin bir modelini orada uygulayacağız. Hem belediyemizin kimliğinin yaşatılması hem de halka hizmet anlamında bu önemli. Teknik ve hukuki çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon hayata geçirilecek” dedi.
Gündem, 02 Temmuz 2024 10:47
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
