Kılıçdaroğlu Sinan Oğan'a seçimlerde ne teklif etti?
Siyaset, 30 Haziran 2024 20:26Sinan Oğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan önce Millet İttifakı adayı kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve 3 bakanlık teklif ettiğini açıkladı.
14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerek seçim sonucu gerek seçim sürecinde yaşananlar açısından siyasi tarihe iz bırakan seçimlerden oldu. 14 Mayıs seçimlerinden sonra ikinci tura Kılıçdaroğlu ve Erdoğan kalmış, kimin kazanacağı ise Sinan Oğan’ın tercihine kalmıştı.
Oğan seçimin ikinci turunda Erdoğan’ı destekleme kararı almış ve hem kendi tabanından hem de muhalefet seçmeninden büyük bir tepki almıştı.
CANLI YAYINDA AÇIKLADI
Dün akşam TV100 kanalında Kübra Par’ın konuğu olan Sinan Oğan, hem seçim sürecinde yaşananlar hem de seçim sonrasında kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi.
KILIÇDAROĞLU NE TEKLİF ETTİ?
Birinci tur sonrasında Millet İttifakı adayı ile görüşen Oğan ile Kılıçdaroğlu’nun ne konuştuğu ve Kılıçdaroğlu’nun Sinan Oğan’a ne teklif ettiği uzun süredir merak konusuydu. Dün akşam yapılan canlı yayında bu soruların cevapları Oğan tarafından verildi.
Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Kılıçdaroğlu’nun kendisine Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bunun yanında da 3 bakanlık vermeyi teklif ettiğini söyledi.
Oğan konuşmasının devamında ise Kılıçdaroğlu’nun Altılı masa ve ümit Özdağ’a bol keseden Cumhurbaşkanı yardımcılığı vermesinden ziyade kendisine daha çok vaat verildiğini açıkladı.
Oğan konuşmasının devamında Millet İttifakının parlamentoda çoğunluk kazanamadığını ve Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanmaları halinde ülkede yönetim krizi çıkacağını, bundan dolayı Kılıçdaroğlu’nu desteklemediğini belirtti.
Siyaset, 30 Haziran 2024 20:26
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
