CHP'li meclis üyesini öldüresiye dövenler MHP'liler mi?
Polis & Adliye, 22 Haziran 2024 02:45Kayseri Pınarbaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Son olarak Bahadır'ın 5 gün uyutulacağı duyuruldu.
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın otomobilin önü kesildi. Otomobilin önünü kesen kişi veya kişiler önce Bahadır’ı darp etti, daha sonra ise silahla vurarak ağır yaraladı.
Yaşanan olaya ilişkin Pınarbaşı’nın önceki dönem belediye başkanı Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu, şüpheli olarak jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Bahadır’ın yoğun bakımda tedavisi devam ederken gözaltına alınan Ejder Uzunluoğlu’nun jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
"5 GÜN BOYUNCA UYUTULACAK"
CHP’li Aşkın Genç, hastanede Bahadır’ı ziyaret ettiğini, hayati tehlikesinin devam ettiğini ve 5 gün boyunca Bahadır’ın uyutulacağını açıkladı.
Aşkın Genç yaptığı açıklamada, “Pınarbaşı'nın merkez mahallesinden bir insan, kızının gözleri önünde önce darbediliyor. Sonra da vuruluyor. Yirmi birinci yüzyıl Türkiye'sine ve Kayserimize bunlar yakışıyor mu? Hep beraber, 'geçmiş olsun, adalet yerini bulacaktır' diyoruz. Ama o insan ölümle pençeleşiyor. Ben şimdi oradan geldim. Hala hayati tehlikesi var. Hala uyutuluyor. En az 5 gün uyutulacak. Yani kurtulur mu? Tüm dualarımız onun kurtulması için" ifadelerini kullandı.
"1000 TANE PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI KAZANILSA BİR ŞERAFETTİN BAHADIR'IN CANINA DEĞER Mİ?"
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, açıklamalarının devamında, "Cumhuriyet Halk Partili bir kardeşimiz, bugün komada ölümle cebelleşiyor. 100 tane Pınarbaşı kazansak ne olur? 1000 tane Pınarbaşı Belediye Başkanlığı kazanılsa, kaybedilse, bir Şerafettin Bahadır'ın canına değer mi? Biz, 'kesinlikle değmez' diyoruz. O can hayatta olsun, gerekirse hiçbir belediyemiz olmasın. Bunu artık insanların hazmetmesi lazım. 31 Mart'ta kazandık. Yaşananları hep beraber tüm Türkiye gördü. 2 Haziran'da tekrar kazandık. İşte geldiğimiz noktayı görüyorsunuz. Kayseri bunları hak etmiyor. Kayseri ne yazık ki bu tip olaylarla konuşuluyor. Bu tip olaylarla gündeme geliyor. Kayseri, 'huzur şehri, dostlukla aziz, kadim bir kent' diyoruz. Ama ne yazık ki bu şekilde gündeme gelmesi beni bir Kayseri milletvekili olarak çok üzülüyor" ifadelerini kullandı.
Polis & Adliye, 22 Haziran 2024 02:45
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
