Vali Yavuz, güvenlik güçleriyle bir araya geldi
Polis & Adliye, 18 Haziran 2024 12:47Kurban Bayramı münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi ile Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanlığı bünyesindeki Orduevi’ne ziyaretler gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, görevi başında bulunan personelin bayramını tebrik etti.
Kent Bayramlaşması sonrası İl Jandarma Komutanlığına hareket eden görevi başındaki Jandarmalarımızla bir araya gelen ve sonrasında ise Polisevi’ ne geçerek burada Polislerimizle bir araya gelen Vali Seddar Yavuz’a Deniz Eğitim-Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş ile İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt eşlik etti.
İl Jandarma Komutanlığında askeri personel ile bayramlaşarak Jandarma Teşkilatının Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutlayan Vali Seddar Yavuz daha sonra da Polisevi’ne geçerek emniyet mensuplarıyla tek tek bayramlaştı.
Büyük bir fedakârlık ve başarı ortaya koyan jandarmamızın ve emniyet mensuplarımızın bayramını kutlayan ve başarılarından dolayı tebrik eden Vali Seddar Yavuz: “Jandarma ve Emniyet teşkilatımızın kahraman evlatları hepinizin Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin hizmetinde ve devletimizin emrinde görev yapan, milletimizin ve halkımızın can ve mal emniyetini sağlayan diğer taraftan terör örgütleri ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında amansız bir mücadele yürüten güvenlik güçlerimizsiniz. İyi ki varsınız. Aziz milletimiz, sizin her birinizle gurur duyuyor. Gerçekten muhteşem başarılar elde ediyorsunuz. Bu vesileyle bu şehrin Valisi ve bir çalışma arkadaşı olarak sizleri gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Saçınızın teline bile zarar gelmesin.” dedi.
.gif)
“Vatana hizmetlerini gerçekleştirirken şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz. Mekânları cennet olsun. Diğer taraftan vücutlarındaki yaraları onur abidesi gibi taşıyan kahraman gazilerimize yaşamları boyunca sağlık, afiyet ve huzur diliyorum. Tekrar bayramınız mübarek olsun, sizlere ailenizle huzur içerisinde bayramlar diliyorum.” ifadeleriyle konuşmasını sonlandıran Vali Yavuz hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından bir sonraki ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ayrıldı.
Mavi Vatanın Kahramanlarıyla Bir Araya Gelindi Bayramları Kutlandı
Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri son olarak Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanlığı bünyesindeki Orduevi’ni ziyaret ettiler. Mavi Vatanımızın kahramanları Bahriyelilerimizle bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramlarını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Polis & Adliye, 18 Haziran 2024 12:47
Yorumlar (0)
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
