Başkan Bıyık’tan bayramı mesajı
Gündem, 15 Haziran 2024 08:10Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bayramın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramın kazasız, belasız bir şekilde bayram coşkusu içinde geçmesini dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rabbime, bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturduğu için şükrediyorum. Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı kazasız, belasız bir şekilde bayram coşkusu içinde geçirmeyi temenni ediyorum.”
BAYRAM KÜLTÜRÜNÜ YAŞATALIM
Bayram kültürünün yaşatılmasının önemine vurgu yapan Başkan Muzaffer Bıyık, şöyle devam etti: “Her bayram olduğu gibi bu bayram da sevdiklerimizi ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpüp hayır dualarını alırken, küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım. Darıca Belediyesi olarak ekiplerimizle birlikte bayramın huzurlu ve güven içerisinde geçmesi için tüm tedbirlerimizi aldık. Gerekli çalışmaları tamamladık. Buradan, Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum.”
KURBAN BAYRAMI FİLİSTİN’İN ÖZGÜRLÜĞÜNE VESİLE OLSUN
Kurban Bayramı’nın Gazze’de yaşanan soykırımın durmasına ve Filistin’in özgürlüğüne kavuşmasına vesile olmasını temenni eden Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Unutulmamalıdır ki; böylesine büyük ve güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Baş tacımız olan şehit ailelerimiz ve gazilerimize layık oldukları saygıyı her bayramda olduğu gibi bu bayramda da gösterecek ve yanlarında olacağız. Bu vesileyle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan hemşerilerimizin de ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Kurban Bayramı’nın Gazze’de yaşanan soykırımın durmasına ve Filistin’in özgürlüğüne kavuşmasına vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun. Sağlıcakla kalın.”
Gündem, 15 Haziran 2024 08:10
Yorumlar (0)
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
