Değirmendere Aquapark bayramda açılıyor!
Gündem, 15 Haziran 2024 19:14Kocaeli Büyükşehir Belediyesince geçen yıl yapılan Değirmendere Aquapark, bayramın ikinci günü yeni sezon için açılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl yapımı tamamlanan ve Antikkapı A.Ş. bünyesinde işletimi sağlanan Değirmendere Aquapark, bayramın ikinci günü yeni sezon için açılıyor.
YENİ SEZON BAŞLIYOR
Değirmendere - Halıdere sahil alanında bulunan çift kaydıraklı Aquapark, yeni sezon öncesi hizmete başlıyor. Serinleten atmosferiyle yaz aylarında çocuklar için yine eğlencenin tam merkezi olacak. Aquapark’ta, sprey action su oyun parkı, çift kaydıraklı havuz, aperatif yiyecek, sıcak- soğuk içecekleri ile hizmet veren Antik Kafe ve şezlong hizmeti bulunuyor.
GÜNDE 3 SEANS OLARAK HİZMET VERECEK
Değirmendere Aquapark 10:00 -18:00 saatleri arasında haftanın 6 günü açık olacak. Pazartesi günleri genel bakım ve temizlik sebebiyle kapalı kalacaktır. Alana biletli, turnike sistemi ile giriş yapılacak. Biletlerin satışı girişte yapılarak günde 3 seans olarak hizmet verecektir. Aquaparkı kullanmak isteyenler hangi seansa girmek isterse o seans için girişte bilet alabilecek. 1. Seans (10:00 – 12:00); 2. Seans (13:00 – 15:00); 3. Seans (16:00 – 18:00) saatleri arasında olacak. Her seans maksimum 100 kişi ile sınırlı kalacaktır.
.gif)
SADECE ÇOCUKLARA ÖZEL
Sadece çocukların kullanımı için uygun olan Aquaparkı, 4-18 yaş arası çocuklar kullanabilecekler. Çocukların güvenliği için 4 yaş altı çocuklar Aquapark’a kabul edilmeyecektir. 4-8 yaş arası çocuklar alana alınırken ebeveynleri tarafından muvafakatname doldurmak zorundadır. Daha küçük çocukların severek tercih ettiği Sprey action su parkı 4-8 yaş arası çocukların kullanımına uygundur.
HAVUZDA CANKURTARAN GÖREV YAPACAK
Havuz derinliği baz alınarak koyulan kuralda, boyu 1.20 cm’den kısa olan çocuklar, güvenlikleri sebebiyle Aquapark kaydıraklarını kullanamayacak. Çocuklar ve ebeveynler cankurtaranların uyarı ve talimatlarını dinleyerek alanda diledikleri gibi eğlenebilecekler.
Gündem, 15 Haziran 2024 19:14
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
