Kocaeli Hibe Danışmanlık, Tekirdağ’da Şube açıyor
İş Dünyası, 08 Haziran 2024 19:16Danışmanlık sistemine Yerinizde ücretsiz Check-Up hizmeti vererek yeni bir soluk getiren Kocaeli hibe Danışmanlık ilk şubesini Tekirdağ’ a açıyor.
Yer aldığı tüm sektörlerde ve projelerde ilgili tüm kurum ve kuruluşlar üzerinde katma değer oluşturmayı hedefleyen Kocaeli Hibe Danışmanlık, hibe projelerini ilgilendiren her türlü konuda, projelerin uygulama aşamalarında müşterilerinin ihtiyaç duyduğu gerekli tüm danışmanlık hizmetlerini vermektedir.
KOCAELİ HİBE DANIŞMANLIK KİMDİR?
Tanem Uçar tarafından kurulan Kocaeli Hibe Danışmanlık, hibe destek ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Bir girişimci olduğunuzu kabul edersek; bölgenizde ne tür bir işi yapmak daha karlı? İşletme hayatında sizi neler bekliyor? Sermayeniz yeterli mi? Nereden eleman bulup, nasıl sigortasını ödeyeceksiniz? Tüm bunları yaparken devlet size hangi başlıklarda destek sağlayacak?
Bir işletme sahibi olduğunuzu kabul edersek; işinizi büyütmek için nasıl doğru adımlar atacaksınız? Yatırım öncesi mali analizler nasıl yapılır? Elemanlarınıza sigorta desteği var mı? Şube açmak, reklam yapmak, web sitesi oluşturmak ve benzeri birçok eyleminiz için devlet desteklerinden yararlanabilirsiniz.
KOCAELİ HİBE SİZE NE SAĞLIYOR?
Firmanın Sahibi Akredite Kobi Danışmanı Tanem Uçar ‘Yeni bir girişim planlıyorsunuz ve finansman konusunda desteğe ihtiyacınız var. Teşvikler hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Fırsatları yeterince değerlendiriyor musunuz? Kocaeli Hibe Danışmanlık bu sorularınıza çözüm bulmak bakış açısı ile firmaların, orta ve uzun vadede ihtiyaçları olarak görünen projeler üretmek üzere en uzman kadrolar ile iş birliği yapmayı hedef seçmiştir. Proje aşamasına göre yaptığımız size özel hazırlıklarla görüşmelerimizi daha verimli hale getiriyoruz. Ofis veya şantiye, sizleri ziyaret etmek için hazırız. 2024 yılı Türkiye’sine hızlı ilerlemek için devlet destekleri her geçen gün artıyor. Sizde hayallerinize ulaşabilirsiniz. Devletten hibe krediler için Kocaeli Hibe’ yi arayın Yerinde proje danışmanlığı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.0507 510 58 07 Yerinizde ücretsiz Check-Up hizmetinden faydalanın.’ dedi.
.jpg)
İş Dünyası, 08 Haziran 2024 19:16
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
