Derince CHP’de Kadın Kolları adayı Çeğil iddialı konuştu
Siyaset, 06 Haziran 2024 23:09Önümüzde ki Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Derince Kadın Kolları başkanlığı seçimlerinde başkanlığa aday olan Şengül Çeğil, güçlü bir ekip kurduğunu söyledi. Seçimlerin en iddialı isimlerinden olan Şengül Çeğil, ‘ Doğma-büyüme Derinceliyim. Geçmişimden bu güne kadar CHP’liyim. Hiçbir şekilde hiçbir nedenden dolayı partimin hizmetinden geri kalmadım.”dedi
Halk Eğitim Merkezi’nden emekli olduğunu belirten Şengül Çeğil, ‘Birlik ve beraberlik içinde, partimize hizmet etmek benim en önemli görevim olacaktır. Yola çıktığımız arkadaşlarımızla güzel bir ekip oluşturduk. Güçlüyüz. Demokrasiyi en güzel şekilde yaşatmak; gelecek seçimlere partimizi taşımak, teşkilat-belediyemiz ve partimizin diğer organlarıyla uyumlu bir şekilde çalışarak, gücümüze güç katmak için adayım.” dedi.
GÜÇLÜ EKİP, İYİ HİZMET
Her gittiğimiz ve her görüştüğümüz partili yoldaşlarımın büyük desteğini hissettim’ diyen Şengül Çeğil, ‘ Kadınların güçlü olmasıyla, bir hareket güçlü olur. Partimizin çok daha güçlü olması için çok güçlü bir ekip oluşturdum. Bu ekiple partimizi yarınlara hazırlayacağım. Bu nedenle partili yoldaşlarımdan destek bekliyorum’ dedi.
"DAHA ADİL DAHA EŞİTLİKÇİ BİR GELECEK"
Şengül Çeğil, “Ülkemizin geleceği için cesur bir adım atmaya hazırım. CHP Derince Kadın Kolları Başkanlığına kişisel hırs için aday olmadım Ben, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçleri göz önünde bulundurarak aldım. Derince'mizin ve ülkemizin her bir kadını için daha adil, daha eşitlikçi bir gelecek inşa etmek için aday oldum.
"VAR GÜCÜMLE MÜCADELE EDECEĞİM"
CHP'nin temel ilkeleri olan demokrasi, insan hakları, özgürlük ve adalet benim için sadece sözde değil, yaşam felsefemdir. Bu ilkeler etrafında birleşerek, Derince'nin kadınlarına daha güçlü bir ses olmak, haklarını korumak ve onların sesi olmak istiyorum. Kadınlarımızın toplumdaki varlığını güçlendirmek, onların ekonomik, sosyal ve siyasi katılımını artırmak için çalışacağım. Eğitimden sağlığa, istihdama kadar kadınlarımızın karşılaştığı her türlü soruna çözüm bulmak için var gücümle mücadele edeceğim.
"BU KUTLU YOLDA İLERLEMEK İÇİN VARIM"
Biliyorum ki, bu yolculuk kolay olmayacak. Ancak inanıyorum ki birlikte güçlüyüz. Birlikte mücadele ederek, Derince'nin ve ülkemizin geleceğini aydınlık bir yarınlara taşıyabiliriz. Bu kutlu yolda sizlerin desteğiyle, Derince Kadın Kolları Başkanlığı görevine aday oldum ve güzel bir ekip oluşturdum. Sizlerden aldığım güç ve desteğin verdiği cesaretle, bu kutlu yolda ilerlemek için varım.”dedi.
Siyaset, 06 Haziran 2024 23:09
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
