Çayırova’da okuma-yazma kurslarına devam
Gündem, 24 Mayıs 2024 11:03Çayırovalılar için kişisel gelişim merkezi haline gelen Çayırova Belediyesi Bilgievleri’nde okuma-yazma kursları tüm hızıyla devam ediyor. Kursiyerler burada aldıkları kaliteli eğitimle birlikte kendilerini geliştirirken, bundan dolayı da Çayırova Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.
Çayırovalıların kendilerini geliştirebildiği, birçok alanda kurs imkanı bulduğu Çayırova Belediyesi Bilgievleri’nde eğitimler 7’den 70’e tüm hızıyla devam ediyor. Her yaştan ilçe sakinlerinin kendilerine uygun bir kurs bulabildiği Çayırova Belediyesi Bilgievleri’nde okuma-yazma eğitimleri de aralıksız bir şekilde sürüyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen okuma-yazma eğitimleri sayesinde, Çayırovalılar kendilerini daha güzel ve başarılı bir şekilde ifade etme şansına erişiyor. Çayırova Belediyesi’nin tüm bilgievlerinde yer alan okuma-yazma kurslarında faydalanmak isteyen ilçe sakinlerinin, ikamet ettikleri mahalledeki bilgievine başvurmaları gerekiyor. Okuma yazma bilmedikleri için günlük hayatta birçok zorlukla karşılaşan kursiyerler, burada aldıkları eğitim sayesinde bu zorlukların üstesinden gelmeyi başarıyor.
.gif)
“HEP BÖYLE BİR HAYALİM VARDI”
Çayırova Belediyesi Emek Mahallesi Bilgievi’nde okuma-yazma kurslarına katılan kursiyerlerden biri olan Yıldız Biçeryen, “Çayırova’ya yeni geldim. Okuma-yazma hiç bilmiyordum, hiç harfleri bile tanımıyordum. Arkadaşlarım beni buraya yönlendirdi ve buradaki kursa geldim. Çok da memnun kaldım, hocamızdan çok memnunuz sağ olsun, bize baya bir şey öğretti. Devletimizden Allah razı olsun. Çayırova Belediyesi bize bu imkanı sundu, biz de bu sayede kendimizi geliştirdik. Baya bir değişiklik oldu, kendimizi ifade edebiliyoruz. Hep böyle bir hayalim vardı, bize bu ortamı sunduğu için Çayırova Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dedi.
Gündem, 24 Mayıs 2024 11:03
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
