TBMM'de senin baban FETÖ'cü kavgası!
Siyaset, 22 Mayıs 2024 11:06Osman Gökçek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alınca Meclis karıştı...CHP'li Ali Mahir Başarır, Osman Gökçek'e "senin baban neden görevden alındı" diye sordu.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın AKP iktidarını israf ve şatafat üzerinden eleştirmesi üzerine AKP Milletvekili Osman Gökçek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hedef aldı, Meclis gerildi.
Ağbaba, Gökçek’e, “Trol çocuğuyla muhatap olmuyorum” diye seslendi. Gökçek’e yanıt veren CHP’li Ali Mahir Başarır, “Senin baban neden görevden alındı? FETÖ’cü olduğu için” ifadelerini kullandı. Gökçek’in sözlerine Cumhur İttifakı Ortağı MHP’nin Meclis Başkanvekili Celal Adan da dayanamayarak, “Gökçek çıktı, suçlayacak bir takım ifadeler kullandı. Bunun üzerine ne söyleyecek” dedi.
MECLİS'TE GERGİNLİK
Kürsüye çıkan Osman Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazetecilerle birlikte yaptığı Roma ziyaretini hedef aldı. Gökçek, İmamoğlu’nun gezisininde harcanan paranın İstanbul halkının cebinden çıktığını iddia etti. Veli Ağbaba Osman Gökçek için ağır konuştu.
“BABAN NEDEN GÖREVDEN ALINDI? FETÖ’CÜ OLDUĞU İÇİN”
Bunun üzerine tekrar kürsüye çıkan Gökçek, bu kez de Ali Mahir Başarır’ı hedef aldı. Gökçek’in ardından kürsüye gelen Başarır, ” Veli bey konuşurken sus trol dedi. Osman söz aldı. Demek ki sen bir trolsün Osman. Sen üzerindeki ceketin bile hesabını verebilir misin? ‘Beyaz TV’yi ben bu hale getirdim’ valla Mehmet Ali Birand’ın kemikleri sızlar senin zekandaki bir adamın o kanalı bu hale getirmiş… Bak kardeşim sende biraz utanma olsa bir milletvekilinin eşini çocuklarını ağzına almazsın. Benin eşim de çocuklarım da helal ekmek yiyor. Senin boğazından bir dilim helal ekmek geçti mi? Sen milletvekiliysen arkadaşlarına en büyük hakaret. Senin baban neden görevden alındı biliyor musun? Yolsuzluk yaptığı için FETÖ’cü olduğu için. Siz daha Ankara’daki bir parka yatırılan paraların hesabını vermemiş bir ailesiniz. Ama sizde utanma filan yok. Daha bu seçimden önce çıkmışsın ‘Baba aramızda kalsın kazanıyoruz’ Siz ancak kirli para kazanırsınız. Seçim filan kazanamazsınız. Size sesleniyorum bu kirli aileyi yanınızdan temizleyin. Töhmet altında kalıyorsunuz.” diye konuştu.
Siyaset, 22 Mayıs 2024 11:06
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
