Çayırova’da büyük heyecan
Gündem, 19 Mayıs 2024 08:3319 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çayırova’da düzenlenen programla kutlandı. Kent protokolünün katılımıyla gerçekleşen kutlama törenlerinde, Çayırovalı gençlerin hazırladığı gösteriler büyük alkış aldı.
Çayırova’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı. Milli bayramımızda Çayırovalı gençlerin, günün anlam ve önemine özel hazırladığı gösteriler, kent protokolü ve Çayırovalılar tarafından ilgiyle takip edildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri ilk olarak Çayırova Kaymakamlığı önünde başladı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin ve kent protokolü, Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Daha sonra ise protokol hep birlikte Çağdaşkent Saat Kulesi önünde hazırlanan tören alanına geçti.
.gif)
GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ ALDI
Çağdaşkent Saat Kulesi önünde gerçekleşen 19 Mayıs gösterilerini, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve Çayırovalılar katılım gösterdi. Kaymakam Önal, Başkan Çiftçi ve İbrahim Şahin ilk olarak alandaki katılımcıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kaymakam Önal gerçekleştirdi. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler, büyük beğeni ve alkış alırken, Başkan Çiftçi, 19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gündem, 19 Mayıs 2024 08:33
Yorumlar (0)
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
