19 Mayıs Gölcük’te coşku ile kutlandı
Gündem, 19 Mayıs 2024 05:13Gölcük’te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105’inci yılı; düzenlenen törenle kutlandı.
Gölcük’te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen tören, Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği günün 105. yılı vesilesiyle düzenlenen törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini içeren konuşmalar ile devam etti.
LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN HEYECAN DOLU GÖSTERİLER
Törenin adından Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü desteğiyle; Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı birbirinden heyecanlı ve coşku dolu gösterilerin yer aldığı 19 Mayıs programına katıldı. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in de katıldığı törende, Kaymakam Gültekin ile Başkan Sezer, okullar arasında yapılan 19 Mayıs konulu resim, kompozisyon, şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederek, tebrik ettiler.
.gif)
“ŞEREFLE DOLU TARİHİMİZİN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI”
19 Mayıs’ın Türk milleti için önemine değinen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Milletimizin onur mücadelesi olan, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, fedakârlık, kahramanlık ve şerefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktası olan, Aziz Milletimizden alınan destekle bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu önemli günde; başta Gâzi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete irtihal eden kahraman gâzilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.
Gündem, 19 Mayıs 2024 05:13
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
