CHP’liler gençlerin peşinde
Siyaset, 19 Mayıs 2024 13:44CHP il, ilçe, kadın ve gençlik örgütlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği yürüyüşe gençlik örgütleri rehberlik ederek kortejin en önünden yürüdü.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il, ilçe, kadın ve gençlik örgütleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sabri Yalım Parkı’ndan başlayan ve Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’na kadar süren bir yürüyüş gerçekleştirdi. Coşkuyla gerçekleştirilen yürüyüşe gençlik örgütleri rehberlik ederek kortejin en önünden yürüdü. Yürüyüşe CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Milletvekili Muhip Kanko, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, çok sayıda partili ve vatandaşlar katılım sağladı.
ÇELENK BIRAKILDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nın 105’inci yılında gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda vatandaş yürüyüş esnasında katıldı. Yürüyüş sonrası CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Milletvekili Muhip Kanko, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk bıraktı.
BİRLİK MESAJI VERİLDİ
Ardından Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, bağımsızlık ve cumhuriyet yolunda canını ortaya koyarak bizlere bugünleri miras bırakan tüm şehitler adına saygı duruşu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. Son olarak tüm protokol üyeleri, partililer ve vatandaşların katıldığı bir fotoğraf çektirerek birlik mesajı verildi.
.gif)
Siyaset, 19 Mayıs 2024 13:44
Yorumlar (0)
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
